fredag 16. desember 2016

Alfabetplakat norsk

Alfabetplakat norsk

Det norske alfabetet i teiknsettstandardar. Illustrert av Lena Malinovsky. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen.


Alfabetplakat norsk

Nyhet fra Jubel, fargerik plakat med alfabetet! Velg selv hvilken farge du liker best, trykkes på matt papir str A sendes i rull. Har dere alfabetplakat til barn på norsk ? Hvor kjøpte dere den? Jeg er kun interessert i svar som inneholder plakater med norske tegn.


Gjerne tallplakat også om dere har peiling på det. Runar Ragnarson Brataas har laget flotte bokstavplansjer til bruk i klasserommet. I tillegg til bokstaven er det to bilder som passer til boktaven.


Et norsk og et engelsk ord. Alle vokaler er røde og alle konsonanter er blå. Kjøpere av trykt lærerveiledning får kun tilgang til fellesstoffet. Velkommen til Eventyrskogen!


I vår nettbutikk finner du illustrerte bøker, plakater, puslespill, magnetfigurer og mye mer. Alfabetplakat på norsk. Vi ønsker å tilby unike og personlige.


Alfabetplakat norsk

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fargegla norsk alfabetplakat med lekne blyanttegninger. Finnes i fem ulike fargealternativer. Se bildene) Inneholder det norske alfabetet, og er perfekt til førskolebarn og skolebarn – eller til deg som bare ønsker deg en fin plakat på veggen!


Til hver bokstav finnes én blyantillustrasjon. To sett med alfabetkort. Stor bokstav på ene siden og liten bokstav på den andre siden.


Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Men det er flere lyder enn bokstaver i det norske alfabetet.


For eksempel skiller vi i norsk mellom lange og korte vokaler, og til sammen er det atten vokale lyder i norsk : kort a – lang a, kort e – lang e, kort i – lang i, kort o – lang o, kort u – lang u, kort y – lang y, kort æ – lang æ, kort ø – lang ø, kort å – lang å. GAN Aschehoug er et undervisningsforlag som tilbyr læremidler for barnehage, grunnskole og SFO. Vi har også undervisningsmateriell til medier- og kommunikasjon for. X Elevbok 4A Elevbok 4B D-bøkene krever innlogging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg