onsdag 21. desember 2016

Laminat benkeplate maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Bestill varer på maxbo. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet.


Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til. Platene leveres med postform kanter - laminert avrundet kant på en langside. Fibo benkeplate er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med høytrykkslaminat på overflate og papirsperre på baksiden. Forskjellen ligger i kjernen, som består av impregnert kraftpapir, med over- og underside av høy-trykkslaminat.


Resultatet er en kompakt plate, kun mm tykk, med rett framkant, som gir et nett og stilrent uttrykk. Vasker underlimes på samme måte som i vanlige laminat -benkeplater. Er det vanskelig å velge?


Med Eternity Long kan du bare velge riktig. Vannbestandige, ekstra lange bor ekstra tykkelse, dyp trestruktur og trefølelse. Den er en mm laminat som gir et heltreutseende, men har laminatplatens fordeler.


Laminat finnes i mange farger og mønstre. Trestavsparketten som var å finne i de fleste norske hjem på 90-tallet, har måttet vike til fordel for den lyse enstavsparketten. Samtidig som det har skjedd en revolusjon på laminat -fronten, som er med på å gi salget av laminat en boost. I dag selges det faktisk like mye laminat som parkett hos Maxbo – om ikke mer. Vi har mange ulike typer laminat til gode priser.


Du kan derfor med fordel velge en benkeplate som er avvisende mot fettete fingre, enkel å rengjøre og som krever minimalt vedlikehold. Et godt råd er å velge en benkeplate med struktur i overflaten, da dette gjør fingeravtrykk og eventuelle riper mindre synlige. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi leverer også laminat Woodcollection, som fås i forskjellige varianter. Et gulv med særpreg som minner om et. Champs Elysess er vår desidert bestselger - og det er ikke uten grunn. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Du kan kappe av benkeplaten i ønsket lengde og dekke kantene med de inkluderte kantlistene.


Les om vilkårene i garantiheftet. For de som er opptatte av naturmaterialer, så er ulempen med laminat at det ikke er et rent naturprodukt. Grand Avenue-kolleksjonen er en kolleksjon med ekstra lange og ekstra brede. Det kan se ut som tre eller stein, men er ikke det, sier Askvik. Benkeplate i tre - Massivt tre krever.


Det er også blitt mye solidere. Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader.


De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design. Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg