mandag 5. desember 2016

Mørklegging av soverom

Sjekk ut Mørklegging Av Soverom. På et soverom handler det først og fremst om å skape et avslappende miljø med gode betingelser for en behagelig nattesøvn. Samtidig kan soverommet også være et multifunksjonelt rom hvor det leses eller ses på TV.


Mørklegging av soverom

Når du skal mørklegge enten soverommet hjemme, eller møterommet på jobben, er det viktig å velge riktig produkt med styreskinner på sidene, slik at lyset blir helt og fult stoppet. Mørklegging Den kan monteres så diskret at gardinen først er synlig når den er nedrullet. Uønsket lys kan gjøre det vanskelig å sovne når vi ønsker. Full mørklegging er nøkkelen til god nattesøvn eller en oppfriskende lur på dagtid.


VELUX mørkleggingsløsninger egner seg ypperlig for soverom og barnerom der det er nødvendig å stenge lyset helt ute. Gir et ideelt miljø for hvile og avslapping. Kontakt oss for gode råd om mørklegging av soverommet. Det finnes mange gode alternativer for solskjerming for deg som vil mørklegge soverommet og bedre din nattesøvn.


Mørklegging av soverom

Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring med ulike solskjermingsløsninger, og kommer gjerne med anbefalinger om hva som vil egne seg i din bolig. De lysgjennomtrengelige tekstilene skaper en ideal atmosfære for å slappe av , ikke bare i dine hvile- og soverom. Vi trenger å ha det aldeles stappmørkt på soverommet for å unngå tidlige oppvåkninger. Nå har vi et Tupplur rullegardin. Her kan du lese litt om mørklegging.


Hvor mørkt vil du ha det på soverommet ? Er maljer på de, så de er. Både plissé- og rullegardiner gir mulighet for lysdemping og mørklegging. Hvilke krav stiller du til mørklegging – total eller delvis? Har du dataskjerm eller tv på soverommet og ønsker å unngå gjenskinn fra lys utenfra?


Mørklegging av soverom

I hvilken himmelretning vender soverommet ? Velg for eksempel mørkleggende til soverommet , eller lett transparens til stuen. Vi har en svart rullegardin, men den var hakke for lite til vinduet, så dekker ikke hele, snakk om 1-cm som ikke blir dekt. Plissegardin i dobbelstoff med betegnelsen “Duette” er den perfekte løsningen for mørklegging av soverom.


Men for å få maksimalt ut av takvinduene må du kunne justere det innkommende lyset – eller stenge det helt ute for å sikre god nattesøvn. Takvinduer bidrar til nettopp det, fordi de skaper lyse og luftige omgivelser og sørger for et sunt inneklima. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom ! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid.


Rullegardiner er en enkel, klassisk og tidløs løsning som aldri går av moten. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer og duker som spenner fra det lette og ensfargede til mønstrede og helt lystette. Enten det er mørklegging på soverommet eller dekor på stuen, så er rullegardiner en praktisk og elegant løsning.


Sover du best i et helt mørkt soverom ? Prisen gjelder for mørklegging av to lengder gardiner, og er et tilleggsprodukt som kjøpes sammen med Gotain velurgardiner. Gardinene sys på bestilling med lystett tekstil på baksiden. Gardinene har et belegg på baksiden som gjør at de blir lystette.


De fleste av oss liker best å sove når det er mørkt, og mange investerer derfor i en lystett gardin. Lystette gardiner kan fås i flere farger, som kan matche de fleste soverom eller TV-stuer. Og på soverommet : blend av alt kunstig lys og unngå å bruke skjerm.


Du kan bestille velurgardiner fra Gotain med mørkleggingsfor! Et triks for å få sove er derfor å slå av lyset litt gradvis en time før du legger deg. Visste du at rullegardiner fås med vidt forskjellige egenskaper?


Hos UNIG finner du Norges største utvalg – til og med til rimelige priser. Med toppkassett i smakfull design beskyttes og skjules duken når den ikke er i bruk. Kjedetrekk, trinnløs regulering og softraise, gir deg enkel og jevn heving av gardinet. Nå som alt annet i huset har blitt så åpent, har det tvunget seg frem et behov for et rom der man kan ha alenetid borte fra resten av familien.


De er enkle å rengjøre med normal støvtørking. Soverommet har blitt et stadig mer prioritert rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg