onsdag 28. desember 2016

Hylleknekter stål

Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Beste Priser Med Handlesmart! En industriell hylleknekt i metall, en mørk og sort hylleknekt eller en hylleknekt i tre som reflekterer et typisk skandinavisk design er alle populære hylleknekter å gå for. Velg stil på hylleknekten ut fra hva du.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave. HYLLEKNEKT I STÅL 300X350. Kategorier: Festeprodukter,. Skal du ha litt tyngre saker på hyllen, er denne forsterkede hylleknekten et godt valg.


Passer i stolper til vegg- og gondolmoduler, og i veggskinner. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. Knekten er i hvitlakkert stål. Mange garderobesystemer har også løse hylleknekter , slik at du kan plassere hyllene i skapet ditt akkurat der det er mest hensiktsmessig for deg å ha dine hyller.


Hylleknekter stål

Når du kjøper Oppbevaring, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Sett med to hylleknekter i metall med en overflate i børstet stål. Hyller er noe man bare må ha. Bøkene tar ofte litt plass, og det er viktig å velge riktige hylleknekter , som tåler vekten av noen løpemeter med tunge bøker. Flott hylleknekt med rustfritt utseende som er velegnet til å henge opp hyller med.


Kjøp Duraline hylleknekt Modern børstet stål stk. Metall hylleknekter i rustfritt stål , med knagger Veggstykke: har ca stk 4X8X48cm stk hull skrue fester Til å feste på vegg for feste evt. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Noen er primært ute etter en diskret og trofast tjener for oppdraget.


Da er det best å velge en nøytral farge og sørge for at dimensjonene på knekten er rett for din hylle. Annet trenger du egentlig ikke tenke på. Til hyller, sidebord og lignende. Når knekten foldes opp, låses det i utslått stilling.


Lett å legge sammen igjen. Har stk hylleknekter igjen. Passer til bord eller hyller som skal tåle noe vekt, f. Det er ikke alle hylleknekter som passer like godt til alle typer hyller.


Mangler du hylleknekter til hyllene dine, så ta en titt på vårt store utvalg på denne siden. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon. Fin Mini Ball hylleknekt fra Duraline i børstet stål.


Den lille hylleknekten har et rundt design hvor den øverste halvdelen. Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Sammenlign pris med oss! Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hylleknekter stål

Utvalget vil bli større etter hvert. Ta kontakt med oss hvis du trenger hylleknekter i andre dimensjoner enn de du finner her! Vendbar og passer både dører og skapdøre. Etter at prosessen er gjennomført, har materialet sort farge.


Denne metoden er derfor mest aktuell for stolpene. Etter at materialet er behandlet etter denne metoden, er det ikke mulig å sveise eller bøye stålet. Pga overgang til ny leverandør er utvalget innen denne produktgruppen foreløpig begrenset.


Metoden gir meget god korrosjonsbeskyttelse, og sikrer at glans og fargestabilitet opprettholdes over tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg