fredag 30. desember 2016

Lady fargekart 2016

Lady fargekart 2016

Vi i Jotun simpelthen elsker denne lampen fra Flos. Og som man ser – den passer utmerket til blå nyanser. Nye vakre LADY farger! Få morsomme tips og ideer til oppussing av barnerom.


Lady fargekart 2016

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Nytt fargekart fra LADY ! Mer enn et fargekart. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW. Det er tatt utgangspunkt i hva.


LADY Linblå, LADY Cashmere, LADY Washed Linen og den nye LADY Band Stone er noen av hovedfargene i den nordiske paletten, og med Jotuns bestselger LADY Pure Color får veggene et mykt, delikat og supermatt utseende. Se alle fargene fra Nordic Living-temaet i vårt nye digitale LADY - fargekart her. Verdens storbyer bobler av. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. LADY Perfection gir et perfekt, helmatt resultat, som står godt til veggene.


Velg hvite nyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk. Den har i tillegg dekkgaranti på to strøk. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Jotun og LADY fortsetter å imponere, og med årets nye fargekart tar de utgangspunkt i hva mennesker er opptatt av i dag.


Inspirasjonen er hentet fra globale tendeser knyttet til livskvalitet, og fargene skal være gode farger å leve i. LADY er Norges ledende på interiørmaling og holder meget høy standard når det gjelder innovasjoner og utvikling på maling og tilhørende fargeresepter. Elegant, dyp og rolig. LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og produkter. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Her trenger vi Jotun. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Oppleves som en helt lys, nesten hvitaktig gråtone utendørs. I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for 2og kaller det A journey of colour and lifestyle.


Lady fargekart 2016

Den er diskret, gyllen og lun. Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her. Den vakre Deco blue ( LADY 44Deco Blue, t.h.) er Jotuns fargesjef Lisbeth. LADY Interior Finish Vakkert panel – helt enkelt.


LADY Balance Vakre, matte vegger og godt inneklima. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. De nye fargene er delt inn i tre paletter eller stiler, med en gruppe jordfarger, primært grønntoner og rustrødt, en gruppe hvitnyanser, og en gruppe blåfarger. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, mener det er gode, varige farger som ikke behøver å skiftes ut etter en sesong.


Lady fargekart 2016

Vår vakreste maling noensinne har blitt enda vakrere, med supermatt eksklusivt utseende og unik fargeopplevelse. Malingen er slitesterk og har dekkgaranti. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


Dette er en svært populær mørkere grå tone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg