mandag 19. desember 2016

Badehåndkle barn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Dere har kanskje et barn som bare må ha et badehåndkle med råfett Frozen-motiv?


Eller Minions, Spider-Man, Cars eller Minni Mus? Ta en titt da vel, det du ikke finner av badehåndklær til barna her inne, det finnes ikke! Ta med deg et håndkle med morsomme motiver på stranden, i bassenget eller i gymtimen.


Badehånklær, store håndklær, håndklær med motiv, håndkle med farger. Her finner du et stort utvalg av barnevennlige håndklær til små barn og store. Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste! Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom.


Badehåndkle barn

Ensfarget, mønstret eller motiv? Hos oss finner du fine og myke håndklær til barn og baby, enten du trenger badehåndkle eller vanlig håndkle. Våre barne - og babyhåndklær er laget for myk og sensitiv barnehud. Velg mellom små vaskehåndklær, deilige gjestehåndklær og store badelaken.


Med våre pris- og kvalitetskategorier BASIC, PLUS og GOL finner du garantert noe som passer deg og ditt budsjett. Usikker på hvilket håndkle du burde velge? Når man har barn i huset blir det fort fart på håndkleforbruket på badet, og da er det kjekt å ha nok på lager i skapet. Det er deilig å ha gode håndklær for barn laget på miljøvennlig vis for sensitiv barnehud. Skal du fornye eller pusse opp badet?


Da står gjerne nye håndklær på ønskelisten. Flere mønster, farger, kvaliteter og størrelser. Har du sett våre fine badehåndklær i forskjellige kvaliteter?


Badelaken trenger ikke bare brukes på stranda, de passer også perfekt til en piknik! Vi har et stort utvalg. Et sjarmerende badehåndkle til å kle babyen din i etter badet. Badehåndkle med dyreansiktshette, laget av myk økologisk bomull.


Badehåndkle barn

Med badehåndkle baby svøper du enkelt inn babyen i deilig økologisk bomullsfrotte. Det supermyke bomullet føles behagelig og herlig mot barnets hud og vitner om kvalitet. Hettehåndkleet er praktisk, har et pent design og passer like godt til late dager på stranden hvor det er nødvendig å skjerme babyen fra sol, som for å varme og tørke babyen etter badestunden.


Shop Badelaken hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Badelaken i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Den ultimate gaven til han og henne, voksne så vel som barn. Håndklær med brodert navn eller initialer.


Badehåndkle barn

Bestill i vår nettbutikk i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg