mandag 19. desember 2016

Oppheng ski vegg

Spesialister på skiferier til Italia og Østerrike. Skreddersydde gruppereiser. Pris- og snøgaranti på alle destinasjoner. Book din neste skiferie her. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger.


Kontakt oss om for spesiell bestilling. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg.


Skijack er en norskutviklet kombinert ski - og stavopphenger med plass for opptil par racingski eller 2-par slalåmski med tilhørende staver eller snowboard stroppet sammen. Rydd opp i ski - og stavrotet! Oppheng for skiutstyr til vegg.


Utrolig rask og enkel montering. Solid materiale som skrues fast på veggen. Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket.


I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar. Skiholderen er enkel å montere i tillegg er den svært rimelig. Ski - oppheng til langrenns ski stk.


Skipeg til oppheng av ski og staver. Skistativ i høy kvalitet produsert i Norge. Stativene er unike, med solide løsninger som passer alle typer ski på samme stativ. Mira Racks er et norsk selskap som.


Relaterte produkter- Vis detaljer. Det beste er å lete etter ledige plasser langs vegger og oppe under taket. Er boden din uisolert finner du ofte mye ledig plass mellom stendere. Dersom skiene skal lagres lenge kan det være lurt å tenke på hvordan du behandler skiene før du lar de stå over sommeren. Alle ski har godt av å få litt omtanke og kjærlighet etter en lang vinter.


Ischgl, Saalbach, St. Finn laveste nettpris her. SkiJack er et norskutviklet kombinert ski - og stavoppheng, med plass til opptil seks par racing langrennsski eller to–tre par slalåmski med tilhørende staver. Alternativt to snowboards stroppet sammen.


Smart oppheng for ski , staver, hageredskap m. Meget plasseffektivt! Skiene henger rett og fint, og ikke minst - du får det opp fra gulvet! Plass til opptil par ski.


Han mener også at veggtape ment for oppheng kan gjøre verre skade på veggen enn et lite spikerhull når du eventuelt skal ta opphenget ned igjen fra veggen. Hvis du limer fast på en malt overflate eller en vegg med tapet, kan tapen dra med seg rester av dette, og det er mye vanskeligere å reparere enn et lite hull, sier han. Stativet rommer inntil hele par ski , avhengig av bredden på skiene. Denne skiholderen er produsert i ubehandlet gran. Skruer for montering på trevegg følger med.


Noen oppheng virker som brekkjern, andre hjelper skruen med å bevare grepet i veggen. Velger du riktig oppheng , faller hyllen aldri ned igjen. Jo lenger opphenget er, desto mer kan hyllen bære.


Det kan høres rart ut, for hvorfor skulle de samme skruene og de samme pluggene få bedre feste i den samme veggen , bare fordi hylleknekten er større? X-krok med eller stifter Til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander etc. Bæreevne: Opp til kg (tverrkraft) 1. Få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta. Veggene i boden og garasjen er ofte opptatt med andre ting man lagrer. Derfor er det supert og utnytte taket.


Maler du planken i samme farge som veggen kan resultatet bli veldig bra! Dette alternativet er å foretrekke i mange tilfeller. XCer for inntil ski. Materialer: Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet. Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg.


Angående den Jula tingen ser jeg ikke helt hvordan den skulle bli brukt med bra resultat dersom man har felger på opp mot 25cm ut fra vegg. Jeg ønsker i første omgang å henge felgen med fremsiden ut slik at de synes og ser bra ut på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg