torsdag 8. desember 2016

Plastmo tak

Lette tak til et hvert prosjekt. Med gode og vanntette løsninger til ditt uteområde. Beregn ditt prosjekt. Skap et hyggelig utemiljø og nyt utsikten. Plastmo har levert takplater med lysgjennomgang til den norske markedet de siste årene.


Velg riktig tak til din terrasse eller utestue Velg ditt prosjekt. JærboPro terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. Plastmo TwinLite termotak gir et værbestandig tak og minimerer risikoen for kondens i utestuen.


Velger man å legge tykke termoplater får man dessuten et tak med god isoleringsevne. Dermed kan utestuen brukes fra tidlig vår til langt ut på høsten. Med en varmekilde i rommet kan du bruke utestuen året rundt. Plastmo terrassetakplater er en ett-lags tak plate som brukes som tak over terrassen.


Den har også mange andre. Platen har ingen isoleringsevne. Vi gir deg års reklamasjonsrett på JumboLite. Tast inn ditt 9-sifrete beregningsnummer for å hente en lagret beregning: Fyll inn. Om du velger å installere tykke termoplater, vil du også få et tak med god isolasjonskapasitet.


Dette er et tak av høy kvalitet med lysgjennomgang og med ekstra slagstyrke. Utestuen kan dermed brukes fra tidlig vår til langt ut på høsten eller med komfortoppvarming som utesture året rundt. Trapesformet tak brukes hovedsakelig til løsninger med åpent tak - f. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Plastmo tak

Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. En aluminiumsskrue med metallskive og gummipakning som er godt egnet ved montering av terrassetakplater.


Skruen festes i platens bølgebunn. Sort bordtaksbeslag i PVC fra Plastmo , av type C-135. Det er viktig å ta hensyn til lokale snølaster når trekonstruksjonen skal planlegges. Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak ? Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak. Toppinndekning i aluminium monteres mot vegg i bakkant på terrassetaket.


Plastmo tak

Terrassetaket legges deretter inn i toppinndekningen. SunGlaze er en elegant takløsning, som er stilren og passer til de fleste arkitekturer. Områder som tidligere ble våte ved regn, vil med enkle grep nå bli tilnærmet tørre.


Om feltet mellom sperrende er mindre enn. Et tett tak beregnes og konstrueres som ethvert annet tak. Her er det viktig at materialdimensjonene er solide nok.


Plastmo tak

Vi går ut fra en snølast på 2kg pr. Er snølasten mer enn 2kg pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg