torsdag 29. desember 2016

Vinyl primer jotun

Finn laveste nettpris her. Et fylding strøk med grunning kan aksepteres men vær oppmerksom på at dette kan gi sig og ujevnheter som påvirker sluttresultatet. Jotun anbefaler to tynne strøk med grunning for best beskyttelse og resultat. Good adhesion to wood and previously applied antifoulings, thus being the ideal sealer. Da kan du som båteier være trygg på at gammelt og nytt bunnstoff ikke reagerer med hverandre og flaker av.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Hindrer vanninntregning.


Brukes som heftstrøk for gammelt bunnstoff i god stand. Kan brukes som et heftstrøk for uherdet epoxy primer før påføring av et 1-komponent malingssystem og som primer på treoverflater. En-komponent vinylmodifisert primer og sealer, med aluminiumspigment for bedre vannmotstand. Gir god heft både på treverk og eldre lag bunnstoff.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Den er også egnet som heftstrøk for uherdet epoksygrunner før det påføres et én-komponent malnigssystem, eller som primer på treoverflater.


Innholder aluminiumspigment for bedre vannmotstand. Den perfekte grunningen for tidligere malte flater under vannlinjen. Produktet er spesielt beregnet til påhengsmotorer, propeller, drev, flaps og andre lettmetall-deler under vannlinjen som senere skal dekkes med Aqualine Optima bunnstoff. Jotun Vinyl primer er en-komponent vinylmodifisert primer med aluminiumspigment, spesielt utviklet for områder som dekkes med Aqauline Spray, for eksempel sterndrive, påhengsmotorer, propeller etc.


Vinyl primer jotun

Vinyl primer spray er en hurtigtørkende en-komponent vinylmodifisert grunning med aluminiumspigment for områder som dekkes med Aqualine spray. JOTUN Vinyl primer spray 0. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Vinyl primer jotun

Lett påføring og rask tørketid. Jotun Vinyl Primer Spray er pigmentert med en høy andel av aluminiumsflak som gir god motstandsdyktighet mot vann. Gir utmerket vedheft til bunnstoff.


Skal brukes på aggregat, flaps, propeller og lett-metalldeler under vannlinjen. Vinyl Primer spray er en en-komponent vinylmodifisert grunning med aluminiumspigment, spesialutviklet for områder som påhengsmotorer, propeller, trimplan etc. For bedre heft og vannmotstand. Velg Emballasjestørrelse i liter: l l. Gir førsteklasses feste til både underlaget og det påfølgende bunnstoffet.


Yachting Vinyl Primer Spray l. Til bruk under vannlinjen på gelcoat, tre og stål. Kan også brukes på lettmetall. Grunning: Bart underlag behandles med anbefalte primer : Vinyl Primer Spray. La tørke i minutter mellom hvert strøk.


Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. It can be used both for underwater and topside areas, and also as an excellent universal sealer on old antifouling systems.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg