onsdag 7. desember 2016

Gulvbeskyttelse plast

Gulvbeskyttelse plast

Stort utvalg av gulvbeskyttelse i plast hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Gulvbeskyttelse plast

Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Vi har gulvbeskyttelse til gode priser. Kjøp enkelt online med fri frakt! Transparent gulvbeskyttelse i plast.


Beskytter gulvet mot slitasje fra kontorstoler og andre kontormøbler. Filtknotter og andre typer gulvbeskyttelse. Her finner du tynne, selvklebende filtknotter som enkelt festes under stol- eller bordben.


Passer til de fleste gulv og flatvevde tepper. Et stort utvalg av blant annet vater, rettkanter og slagsnor kan leveres hurtig på din dør for å hjelpe deg. For å unngå malingssøl på gulvet er det viktig å ha et underlag som tåler en flekk eller ti. Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn, stoff og andre overflater. Gulvbeskytter i plast med filt og fast plasthylse.


Et godt arbeidsmiljø gjør det enklere for dine medarbeidere å utføre sitt arbeid effektivt og med høy kvalitet. Noen ganger ligger forskjellen i detaljene. Med en gulvbeskyttelse til kontorstolen holder gulvene seg rene og fine lenger, og du får dessuten en høyere komfort, da kontorstolen ruller lett og. Isocover er en lett og støtabsorberende beskyttelsesplast av polypropen med kanalstruktur. Kabelkanaler og kabelsamlere.


Er du lei av ledninger som lager uorden? Hos Clas Ohlson finner du et stort sortiment med smarte produkter for å organisere dette. Finn laveste nettpris her. Menuetts stolunderlag beskytter gulvet ditt mot ulike typer slitasje.


Våre stolunderlag finnes i flere varianter og prisklasser. Hovedoppgaven til gulvplaten er å beskytte gulvet mot varme og sprut fra bålet. Perfekt å ha under kontorstolen for å unngå riper. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Gulvbeskyttelse plast

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Fuldend hjemmekontoret med kontortilbehør fra JYSK som f. Plastindustrien er brancheforening for danske plastvirksomheder. Vi reprænsenterer 30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg