mandag 12. desember 2016

Led lys med timer

Stort utvalg og alltid gode priser. Danmusikk har alt av Lyseffekter! Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet.


Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys , er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet. De er hvite, har bevegelig flamme og overflaten er av ekte parafinvoks.


Lysene bruker 2xAA batterier (selges separat) og har. De selges enkeltvis eller i forpakninger med flere. Lysene er for batteri og noen kan styres med fjernkontroll og andre har med timer , men det er også mulig å slå på og av selv.


Vi har et stort utvalg kubbelys med LED. Selve flammen bevæger sig ikke, men dioder som sidder i lyset , for det til at se helt ægte u på den måde de fader op og ned i lyset ! Fint og ekte utseende, men lyset avgir konstant en knepply den mest påtakelige lyden blant alle lysene i denne gruppa. Også det lyset i denne gruppa hvor du får minst lys nedover i lyset. Det lyset vi liker minst i gruppa, sammen med plastlysene. Fargen og opplevelsen av den bevegelige flammen er veldig naturlig og du må helt inntil for å se at det ikke er flamme!


Det er et trygt alternativ for hjem med barn, og kan brukes som dekorativt lys hvor som helst, uten brannfare. Praktisk og lett å bruke, siden det innebygde tidsuret er forhåndsinnstilt. Det slår seg på hver dag på samme tidspukt. Selve kæden er meter lang og med 50cm tilslutningsledning med batteri boks. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.


Led lys med timer

Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA. LED stearinlys med timer. Pennelykt for hjemmebruk. Brukes for å lyse i øyne, munn osv.


På grunn av sitt monokromatiske lys blir lysfarger som gul, rø blå, grønn og andre farger veldig rene. Led kubbelys i voks med timerfunksjon. Timeren er automatisk stilt inn til intervaller med timer på og timer av. Disse intervallene kan brytes ved å skru kubbelyset av og så på igjen. Realistisk flamme, så lyset ser levende ut.


Led lys med timer

Noen som vet hvor man får tak i telys med led som ser ekte nok ut (ikke for hvitt lys ) med timer ? Finner bare uten timer eller kubbelys. Lyskildens lystilbakegang eller LLMF er mengden lys fra lyskilden på et bestemt tidspunkt i fremtiden. Med andre or modulen dør ikke momentant som mange konvensjonelle lyskilder, den dimmer sakte ned. Innendørs kan du mikse og matche med bordlamper, vinduslamper, gulvlamper og taklamper.


Dette kalles også L70. I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys. Utendørs belysning har også stor effekt på stemningen – ved å bruke en eller annen variant av solcellebelysning kan du trylle frem magiske effekter når mørket faller på. Vi tilbyder lysnet fra Nowel og Nowel Guld med lys i forskellige hvide nuancer og i forskellige størrelser til både små og store buske og træer. Norges største nettbutikker for salg av El.


Led lys med timer

Belysning til private og bedrifter. Våre ansatte har lang fartsitd innen elektromateriell og belysning, og står klare til å besvare alle dine tekniske spørsmål om produkter, bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg