onsdag 21. desember 2016

Betongtapet kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Tom Hagas betongtapet er blitt en verdenssuksess. Et kjøkken skifter ham med betong på veggen.


Betongtapet kjøkken

Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre. Tapet er ikke bare vakker veggdekor.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Se det store online utvalget av Tapeter hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Helt sikkert noen som synes betongtapet ser kjedelig ut det også, men jeg liker så godt den røffe stilen :).


Kjøkken for år siden Kjempen Daniel Nå dør han. Kjøkkenet vårt er veldig lyst med nesten hvite vegger. Hva med en vegg med betongtapet ? Det vil jeg gjøre noe med. Jeg tror det hadde blitt lekkert med hvite vinduskarmer og hvit kjøkkeninnredning mot betongen. Må bare finne noen som kan utføre dette for meg.


Inspirasjon oppover veggene. Gi hjemmet et nytt uttrykk med tapeter! I Rustas tapetsortiment finnes det noe for enhver. Vi samarbeider med etablerte designere, og. Pris pr kvm fra Concretewall.


Foto: Produsentene Vis mer. Hun har nettopp brukt betongtapet fra Storeys da hun skulle pusse opp samboerens hjemmekontor. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Stoppede møbler og en hel vegg med barnetegninger gjør det enkelt å trives der. Bruken av puter og pledd er raus i hele huset og gir boligen et hjemlig preg. Hele veien flørtes det med fargekontraster som frisker opp de rolige møbelfargene.


Betongtapet kjøkken

Unique and realistic non repeating concrete wallpapers, brick wallpapers and botanical wallpapers. Nå er tapetet kjent blant interiørentusiaster over hele verden. Skyggepanel kler veggene like fint i moderne kjøkken med stål og glass, som i en romantisk stue med gammeldags kamin.


Mønsteret er også mye brukt som takpanel. Perle- og faspanel har vært brukt helt siden sveitserhusarkitekturen gjorde sitt inntog, og er fortsatt populær. Platene leveres ferdig malt i flere sjikt. Nettbutikken for deg som er på utkikk etter. Perswall Eijffinger The stones fra Interiørkupp Mens mange andre tenker på pasteller og lyst tre, tenker jeg på betong.


Betongvegg fra Interiørkupp Mr. Hvis du ønsker en stilfull og spennende stue, så kan tapet med mønster være midt i blinken. Vi har alt fra blomstrete, stripete til moderne betongtapet.


Når det kommer til stuedesign, er det ingen regler. Stua skal få familien og gjestene dine til å føle seg komfortable. Mange har en tendens til enten å gå supernøytralt eller for.


Hvis du ikke kan grave deg fram til ekte murstein på veggen, er dette en god løsning. Sjekk de kule mursteinsdetaljene i denne boligen, da! Foreløpig er det ikke mulig å få tak i furu- kjøkken hos IKEA.


På kjøkkenet er det fortsatt bjørkefiner det går mest i, i tillegg til massiv eik og eikefiner, opplyser Thommesen. LES OGSÅ: Pynt opp stuen med naturen. Flere etterspør tekstiltapet. Men ett 80-tallsprodukt kommer sjeldent alene.


Finn et sprekt tapet og lag en skapvegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg