torsdag 22. desember 2016

Art deco interiør

Art deco interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Hovedkvarteret til London Transport 55_Broadway, tegnet av Charles Holden, er også gjennomført i art deco-stil. Norsk interiørbutikk på nett.


Art deco interiør

Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Kunst og forskjellige kunstnere har dannet basis for interiør og stilarten art deco gjennom hele perioden, og slik er det fortsatt. Retningen har røtter tilbake til art nouveau, men er samtidig inspirert av ekspresjonisme og abstrakt kunst. Den fremste plakatkunstneren i art deco er franskmannen Paul Colin. Alle Poirot-filmene, etter Agatha Christies bøker om den belgiske detektiven, er blitt spilt inn i art deco-stil.


Denne lekre lampen har vendbar topp slik at du kan ha den stående med pæren opp eller på siden. Denne fine vegglampen vil passe inn i de fleste rom og interiør. Art Deco benytter ofte moderne.


Elegant, dyp og rolig. Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige og greige fargene og løft interiøret til nye høyder. Vi endte med å lene oss på art deco -stilen.


Hun har jobbet tett sammen med hotelleier og leverandører for å skape et interiør som tar vare på historien og samtidig oppleves moderne. Butikken er åpen lørdag og søndag, ved arrangementer og når kunden ønsker. Ring gjerne for avtale, da. Ett av de store art deco -mesterverkene: Cincinnati Union Terminal.


Art deco interiør

New York vinner kanskje prisen for den mest ikoniske art deco -arkitekturen, men trenger du et friskt pust, bør du heller vende nesen mot Cincinnati. Det er to bygg som dominerer byens art deco -scene: Cincinnati Union Terminal og The Carew Tower. Han ser alltid rike, elegante ut, og gleder seg til å tenke på dette interiøret. Ofte brukes til dekorasjon av hoteller, dyre restauranter, haller hvor offisielle mottakelser, bryllup, banketter holdes.


Le magazine des belles maisons, partout en France, vous invite à découvrir, les secrets des. Se hva som er ledig Det med liten skrift Du må vise betalingskortet du brukte da du booket oppholdet når du sjekker inn. Det eneste som endret er implementeringen.


Dette innlegget har to hjem med fantastisk art deco-interiør , så hvis du har likt å sminke hjemmet ditt med en liten Great Gatsby-stil, har dette innlegget mye art deco -inspirasjon for å få det til å skje. Finn laveste nettpris her. Disse kom i form av tallerkener, sukker og Creamer sett og kaffe service elementer. Denne flotte vegglampen gir et flott lys, og med snorbryter i matchende utførelse får lampen en eksklusiv touch. Perfekt å bruke som nattbordslampe eller som lampe i kroken på stua.


Home Deco er en nettbutikk som selger bla. Vi har også et stort utvalg av servietter, sjablonger. Skal du lage noe med decoupage finner du decoupagepapir, decoupagelim, decoupagelakk og ellers et stort utvalg av produkter til decoupage.


Art deco interiør

En fin hobbybutikk med mye spennende til interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg