torsdag 29. desember 2016

Vindskjerming på rekkverk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi levere glassrekkverk i klart, frostet og sotet glass i ulike størrelser. Om du ønsker permanent vindskjerming , kan en vegg i glass være en løsning. Vindskjerming med glass.


Leveres i klart glass og som frostet glass.

Kan enkelt fjernes om vinteren. I sporene sette akrylglass. Skal også innsyn hindres benyttes frostet glass.


Våre pulverlakkerte aluminiums rekkverk kommer i hvitt, grått og svart og kan ellers lakkes i alle farger ønskelig for ett pristillegg. Dette er en rimelig og nesten vedlikeholdsfri løsning som kan brukes på større prosjekter såvel som privat hjem. På steder hvor det er god utsikt, er det ofte mye trekk eller vind.


For å kunne bevare utsikten og dagslyset, er en levegg i glass perfekt. En levegg i glass kan også ha en rekkverksfunksjon, eller være en del av et rekkverk.

Bestill gratis befaring og få tilbud på vindskjerming. Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg. Levegger og rekkverk av glass er en flott løsning på dette problemet. Det er enkelt å montere, rimelig og.


I en modell er duken rullet opp i en fjærbelastet kassett montert vertikalt på vegg eller horisontalt i tak. Et annet alternativ er å sy duken etter mål og med maljer i sidene. Duken spennes så ut ved hjelp av wire og strekkfisker eller rett og slett ovale båtmaljer. Jeg fikk Simensen Rustfri i Nittedal til å kappe syrefaste stålrør i riktig lengde og kjøpte toppkapper, og havnet da på kr 57- pr pullert inkl hull og mva.


Uttrekkbare levegger, ferdigmalte levegger, rekkverk , hagegjerder og ministakitt. Vi har en rekke produkter som tåler både kraftig vind og store påkjenninger. I tillegg til å skjerme godt for innsyn og vind setter disse produktene en fin ramme rundt uteplassen. Glassene leveres i laminert utførelse og vertikale skjøter har polerte kanter.


Glasstykkelser fra – 1mm. Andre RAL-farger kan leveres på forespørsel. Heve og senkbar glassskinne for plassering på innsiden av et annet rekkverk.


Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp.

Hage, terrasse, hageverktøy og hageredskap. Rekkverk kommer i mange forskjellige varianter og farger, men det viktigste er at rekkverket holder de krav som er satt. Tysvær Glass leverer kun godtjente rekkverk med rett type glass.


Krav til minimumshøyde for rekkverk i trapper og ramper er forskjellig fra krav til minimumshøyde for rekkverk på balkonger og tribuner. Høydekravet for rekkverk i trapp gjelder i hele trappeløpet inkludert returrekkverk og rekkverk på repos. Mesaniner og passasjer bygges av og til sammen med trappeløp, for eksempel som tilknytning til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg