tirsdag 20. desember 2016

Bilder til kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.

Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Du kan komme et skritt nærmere ditt nye kjøkken hos din nærmeste HTH-butikk.


Se og ta på de flotte designene, og opplev hvordan kjøkkeninspirasjonen din kan ta form. Vil du ha kompetent rådgivning, kan du avtale et gratis designmøte med en av kjøkkenkonsulentene våre. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Kjøp bilder till kjøkken online! Innred med plakater og bilder til kjøkkenet Vi elsker å kombinere kunst med rom. Vi lager mat, spiser og omgås på kjøkkenet. Kjøkkenet er ofte et samlingssted i hjemmet.


Pynt opp og oppdater hjemmets hjerte med et fint kjøkkenbilde. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Tilbud på et nytt kjøkken.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Se en masse amatørfotos af AUBO køkkener, tilsendt fra vores kunder. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Bliv inspireret af de forskellige stilarter og forskellige farver.


Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Et nytt kjøkken trenger ikke bety nye møbler, kjøkkenfronter, gulv og vegger. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.


Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi har delt lerretsbildene våre inn i ulike romkategorier for at du enkelt skal finne det du er på jakt etter. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Her finnes morsomme bilder til barnerommet, inspirerende motiver til kon Les mer toret og lerretsbilder med temaet mat til kjøkkenet. Treet vi bruker er nøye utvalgt. Vi tilpasser materialene til omgivelsene, til rommet.


The Godfather er et ikontisk foto av hovedpersonen i den amerikanske filmen The Godfather. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg