mandag 12. desember 2016

Maling av kjøkkendører

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling av kjøkkendører

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvilke fronter passer ditt hjem? Velg farge og stil som passer deg på IKEA. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Dette var noe hun hadde tenkt på lenge og litt hjelp med å komme i gang med oppussingen var kjærkomment.


Toril fikk malt både kjøkkenskapene og panelet. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre. Vanntynnbar maling tørker raskt, så det er viktig å jobbe systematisk.


Lenge siden du har malt? Ny maling krever nye teknikker, her ser du hvordan du behersker den nye vannbaserte malingen. Er det hakk, ujevnheter eller dype riper i skapene, kan du jevne det ut med sparkel. Dette er det stadiet i prosessen det er smartest å sparkle. Bruk rulle for å få grunning og maling fort og jevnt utover.


Slipepapir er hemmeligheten bak et pent stykke malearbeid. Sliper du lett mellom hver påføring av grunning eller maling , gjør det noe med filmen som gjør overflaten elegant. Jeg sliper alltid mye, sier Per Myhre, faglig konsulent i Jordan til ifi. En kvalitetspensel mister ikke bust og gir derfor en glattere overflate.


Familien i eneboligen i Drøbak valgte en noe spesiell maling , og nå fremstår kjøkkenet som flunkende nytt - og rustent! Pass på så du ikke legger på for mye maling , og stryk jevnt og godt ut. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel.


For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Kjøkkendører må være demontert, uten håndtak og hengsler.


Er disse veldig skittene, tar vi ekstra vos vasking. Alle priser er inkl mva. Du kommer for eksempel langt med maling av kjøkkendører. Det er en opplagt løsning om du har et eldre velfungerende kjøkken, som har en umoderne farge.


Det er en overkommelig oppgave å male kjøkkenfrontene – med et raskt og tydelig resultat som nesten gir inntrykk av et nytt kjøkken. Om du ønsker deg høyblanke, slette kjøkkendører kan det være en god idè å få det sprøytelakkert, sier Sørensen. Med sprøytelakkering kommer du til med maling i de minste sprekker. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet og malingen. Du finner mer tips og.


Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Derfor har vi et bredt utvalg av forskjellige kjøkkendører du kan velge mellom på IKEA. Velg og vrak i kjøkkendører med forskjellige stiler. Vi har kjøkkendører i høyglans og matte kjøkkendører , kjøkkenfronter i klassisk stil og kjøkkenfronter i moderne stil.


Det finnes forskjellige typer maling til innendørs og utendørs bruk. Hvert materiale har sine egne spesifikke egenskaper, så du må velge riktig type maling. Du kan velge mellom klarlakk og dekklakk, eller glanset og silkematt maling. Tilslutt maler du frontene med to lag maling , og her kan du selv velge om du vil bruke terpentin- eller vannbasert maling , så lenge det er egnet til treverl.


Og et hett tips er å bruke en liten, glatt malerrulle. Da får du det beste resultatet. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like.


Og denne ubehagelige skarpe lukten henger som regel igjen mye lenger enn hva som er ønskelig, særlig hvis du har benyttet en oljebasert maling. Men det finnes en enkel måte å bli kvitt lukten på, nemlig ved å bruke aktivt kull (en generell betegnelse på karbonmateriale som for det meste framstilles fra trekull). Kjøkkenet fikk et helt nytt uttrykk med litt maling. Det ble roligere og fikk et mer moderne preg over seg.


Jeg brukte LADY Wonderwall som er en slitersterk maling og lett å vaske. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg fjernet tapeten! Gamle kjøkkendører holder gjerne en høy kvalitet, og med et godt lakkarbeid så kan gamle dører bli som nye og vare lenge. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg.


Til kjøkkendører må det benyttes en egnet maling som er både slitesterk og som gir en overflate som tåler bruk i lang tid. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av dører inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg