fredag 16. desember 2016

Stavangerflint mønster

Stavangerflint mønster

Stavangerflint dype tallerkener lotus- mønster fra Design gjenbruk. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Liten skål modell nummer xx - ligner litt på mønster i motiv nummer 49.


Finn et betydelig utvalg av Stavanger Flint porselen på QXL. Sammen med formgivere som Torbjørn Feyling, Eystein Sandnes, Kåre B. Løve Nilsen utviklet Inger Waage en rekke serviser som ble. Motivet består av et sort felt som har et bladlignende mønster med sorte tynne striper som står vinkelrett på feltet. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Stavanger flint ildfast servise(692-7-store flate tallerker (ca cm) -flate. Ubrukt fat fra Perfect Home Forgyllet glassfat med vakkert mønster. Legg igjen en kommentar. Gruppe for kjøp og salg av norsk og utenlandsk porselen,. Se flere ideer om Sparegris.


Stavangerflint mønster

Gjenstandene trenger ikke være fra de største fabrikkene, noen av de mest verdifulle er fra små, tyske fabrikker. Profilering på samler. De er hele og fine, men noen er litt falmet og krakkelert, som må påregnes så gamle tallerkener. Flott å supplere med i samlingen eller kombinere med annet blått og hvitt servise. Selges samlet kr 650.


Vi har en middagstallerken i et mønster som likner, men den er ikke stemplet eller merket. Disse er også designet av Anne Lofthus, og vi har funnet dem i to ulike fargeutgaver. Min store interesse er.


Bedriften valgte å si nei til tilbudet, og halvannet år senere fusjonerte PP med Egersunds Fayancefabrik. Forumet for samlere av keramikk, porselen, krystall,. Og det fineste av det fineste, er laget av Inger Waage.


Kopper finnes i samme mønster som tallerken. Jeg prøver å leve grønt. Samler på det i burgunder. Spennende auksjoner på Egersund porselen på QXL. Frukservise med abstrakt mønster.


Stavangerflint mønster

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Har en tallerken med fruktmotiv,er det noen som vet noe om ca. Denne Pinnen ble oppdaget av Loppelotta. Er det noen som kan hjelpe meg med å finne ut om det er noe verdi i gamle.


Hurra for mønster og nettbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg