onsdag 14. desember 2016

Medaljong smykke gull

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Finn laveste nettpris her. Hvis du bestiller en medaljong på CHANTI kan du spare penger, og du har alltid dagers returrett.


Medaljong smykke gull

Et nydelig og nostalgisk smykke i gult gull fra Bjørklund Gull. Vi husker vel alle de fine medaljongene man kunne gjemme små lapper eller bilder i? Vi har et bredt utvalg av flotte medaljonger i mange materialer og stilig design. Kan graveres i butikk. Det er plass til å sett inn to bilder eller kanskje noen fne små tegninger. Smykke med medaljong som kan åpnes (plass til to bilder) i forgylt sølv, anheng er 22mm lang inkludert øsken og 15mm bre forgylt kulekjede på 45cm følger med.


CHANTI har et stort utvalg av gull medaljong , og vi har absolutt en medaljong som passer din smak. Du kan bære en gullmedaljong i alle sammenhenger, og som passer til alle stiler. Forrige produkt MAMMA GLAD I DEG smykke i f. Dette betyr at du vil nyte en gullmedaljong, og vi har mange å velge mellom.


Medaljong smykke gull

Beautiful World 14K gull -belagt sølv medaljong med jordkloden som anheng. Liker du å reise rundt og oppleve verden? Gull medaljong i ryddig design - Elegant medaljong i gull. Da er kanskje dette ugle kjedet noe for deg!


Medaljongen kan ikke graveres. Nettbutikk rosenkranser og kors smykker med edelstener,sølv, gull ,tre Mange farger og forskjellige. Flott detaljerik medaljong smykke med Den Hellige George,St. Sett inn et fint bilde eller en liten tegning. Serviettene er produsert av et papirmateriale og passer like godt til sankthansfeiring som til påske!


Velg mellom gull , sølv og svart. Søtt hjerte medaljong smykke til din kjære datter. Her finner du halskjeder som passer til anhenget. Et vakkert smykke som man kan sette et lite bilde eller gjemme en liten hemmelighet i. Else og Paul bronse fra Skimre.


Nydelig Brosje og Anheng i 9Sølv fra Melba Antikk. Lag-på-lag med flere tynne, enkle delikate gullkjeder kan skape spennende og unike kombinasjoner som fremhever din personlige stil. Et gullsmykke er en klassiker, som absolutt hører hjemme i ethvert smykkeskrin.


Medaljong smykke gull

Smykk deg opp med halskjeder i gull i alle tenkbare lengder og tykkelser, gull halskjeder med eller uten flotte anheng. Vi har også krystall smykker med engler, hellige og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg