mandag 5. desember 2016

Farger 2017

Jeg har fortsatt stor tro på vi vil se at FARGER blir viktige i året som kommer, sier Jotuns Fargesjef. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre personlige. Vi reiser ut i verden enten via nett eller til fots, og samler ideer og impulser som vi tar med tilbake og inn i hjemmene våre. Personlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke minst forskjellige typer glansgrader og effekter. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Uansett er det viktig å bruke farger riktig når du innreder.


Kalde farger virker beroligende, mens varme farger gir energi. Også her til lands har grønne farger vært in en stund. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren.


Farger 2017

De fargene man ofte forbinder med steder som Paris og Istanbul. Gul- og rødbrune toner, som har et varmere preg enn det litt kalde, nordiske. I løpet av kirkeåret bærer liturgen stola med ulike farger under gudstjenesten. Kledet (antependiet) på alter og prekestol skiftes også ut i samme rytme. Fire forskjellige farger blir brukt: Fiolett, hvit, rød og grønn.


DENIM DRIFT fargekode S0. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske. Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden.


Farger 2017

Førstnevnte er inspirert av urbane og kreative miljøer. Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Denne høsten har Jotun kommet med et nytt, spennende fargekart. Disse naturlevende og harmoniske fargene gir garantert noe for enhver smak.


Det er også en nydelig, frisk farge i naturen. Vi nordmenn elsker å ha det koselig hjemme. Da får du garantert riktig farge , og du kan lett plukke opp den bestilte malingen i nærmeste Obs Bygg-butikk – uten å måtte stå i kø for å blande maling. Lykke til med et fargerikt hjem!


Farger 2017

Vi vil også bruke mer farger enn tidligere. Vi er nå midt i en stor hendelse i fargeverdenen, nemlig returen av en kjær og gammel nøytral farge. Fargen sier mye om hvordan forbrukerne ønsker å leve, og nå ser vi en tendens til at folk søker seg mot en livsstil som er ekte, engasjert og fylt av lidenskap.


Rødt er dramatikk, drivkraft og energi, det er en farge som oppleves som intens og kraftfull. Nå vil vi være 1prosent til stede i alt vi gjør, og da er rødt perfekt. Does running a blog similar to this take a large amount of work? I’ve virtually no understanding of programming however I had been hoping to start my own b the near future.


Fargene rundt huset kan ha avgjørende betydning for hvilken farge du skal velge til fasaden, takskjegget og de andre overflatene på huset. Så det er avgjørende om huset ligger midt i en grønn skog, ut mot en lys strand eller er omgitt av rå betong. Nye farger til grunnmuren. For å kunne gi komplette fargeanbefalinger til sine mest populære utefarger, har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren. De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet.


Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge. Selv de mest subtile fargenyanser har en iboende kraft til å forandre stemningen i et rom. Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun. Foto: Ann Merete Slåttland. Man kan også klinke til med kraftige farger , som oransje eller gult.


Våg å gå litt utenfor din egen komfortsone når det kommer til fargevalg. Velger du den fargen du egentlig liker best, men som du er litt redd for å trå til me blir du garantert mer fornøyd enn om du safer med en mellomløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg