fredag 30. desember 2016

Moderne rammer

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Et utvalg av våre mest populære rammelister. Vi gjør oppmerksom på at vi har et langt større utvalg rammer i vår fysiske butikk, både når det gjelder farger og fasonger.


Moderne rammer

Lurer du på pris på innramming? Ta kontakt med oss for et uforpliktet tilbud! Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Vi tilbyr et stort sortiment av fotoplakater, klassiske svarthvitt-bilder, kule retrobilder, moderne kunst, illustrasjoner, fine barnebilder og mye mer. Utforsk våre posters, som er skapt av utvalgte kunstnere som vi elsker, og fotografer med kjente motiver som i dag kan anses som moderne klassikere. Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads. Naturnær hytte i moderne rammer.


Moderne rammer

Stilen ” moderne ” harmonerer med dempede omgivelser. Svart og hvit er gjerne gjennomgående farger og skaper en diskret og ren stil. De klare formene kan for eksempel suppleres med raffinerte, ru sølvoverflater. Denne stilen passer spesielt godt til arkitektur- og landskapsbilder. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser.


Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Her finner du sengerammer i ulike design og materialer. Velg mellom sengerammer med gavl i flott, klassisk design rammer eller senger med et mer moderne ,. Her hos oss kan du kjøpe både rammer og plakater om du vil, men tenk gjerne utenfor boksen og heng opp noen posters uten ramme.


Vi knipser bilder hele tiden. Moderne Fotokunst fra kr. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Vi forstørrer opptil 70x100cm. Du kan for eksempel kjøpe nye, moderne rammer her hos oss, som du kan bruke for å ramme inn et gammelt familiebilde i svart og hvitt eller liknende. Du kan også gjøre det motsatte ved å kjøpe en moderne poster og bruke en gammel ramme for å ramme den inn.


Moderne rammer

Alt er mulig, det er bare å være åpen og våge å prøve noe nytt! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


De falske basestasjonene som benyttes for overvåkning i dag er moderne og kan gi inntrykk av at det er nyere teknologi som muliggjør observasjoner av denne typen. Men overvåkning er ikke noe nytt fenomen. Did you know that sustainability is the starting point for everything we do - all the way from the materials, packaging, transportation and to the final piece?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg