onsdag 7. desember 2016

Møbler kristiansund

Dra på oppdagelsesferd i en verden av eksklusivt design som kan skreddersys hjemmet ditt. Designmøblene våre utgjør forskjellen i innredningen din. Bli inspirert av utvalget vårt.


Billige og stilrene møbler online. Rask levering og fri retur!

Stort utvalg av fint interiør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi tar forbehold om feil, at varer er utsolgt og at beholdningen kan. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her.

Møbelgalleriet AS har butikker i Kristiansand og Moss. Vårt ønske er å tilby det beste av Norsk og Nordisk design- både klassisk og moderne - produsert hos leverandører som prioriterer godt håndverk og best mulig komfort fremfor lav pris. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg.


Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat! Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være.


Møbler i skandinavisk stil. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.


IKEA, JYSK, Skeidar,. I Barstølveien finner du Slettvoll Kristiansand. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort. Ved denne avdelingen har vi lagercontainere på kvadratmeter og 1kvadratmeter tilgjengelig for utleie.


Våre utleieenheter passer utmerket for privatpersoner som trenger midlertidig lagerplass for møbler og innbo, eller for bedrifter som trenger ekstra lagerkapasitet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kristiansund ligger sentralt og tilgjengelig til på Løkkemyra.


Olivias hus er en livsstilsbutikk som fører ledene merkevarer innen møbler , interiør, klær og sko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg