mandag 19. desember 2016

Boligstyling pris

Boligstyling pris

Vi kombinerer de fineste produkter fra nettbutikken med andre stilfulle og unike gjenstander for å fremheve akkurat din bolig på markedet, slik at du får den beste prisen. Boligstyling er et smart valg og lønnsomt for deg - vi kan øke dine verdier. Skal du pusse opp eller trenger rådgivning og hjelp til innredning?


Boligstyling pris

Vi bistår deg gjerne med valg av farger, møbler og interiør for å gjøre din bolig spennende, personlig og delikat. Prisen i denne sammenligningen er ikke nødvendigvis hva det kommer til å koste til slutt. De fleste gir prisberegning gratis og uten forpliktelser. Presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Vi vet hvordan en bolig bør presenteres for å treffe et bredest mulig publikum.


Vi tilbyr deg ulike løsninger, tilpasset dine behov. Ved å benytte boligstyling er man sikret en nøytral og allment lik stil på boligen. Stylingen gjør at boligen vil appellere til et større utvalg kjøpere. Flere interessenter maksimerer prisen.


Vi tilpasser alltid stylingen etter boligens stil, alder og beliggenhet. Fra en bolig – til et hjem. Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem andre drømmer om. Vi jobber med å fremheve din boligs positive aspekter slik at den blir mer attraktiv på markedet og flere kommer på visning. Ta kontakt med oss for gratis befaring.


Salg eller utleie av bolig eller næringslokaler. Pris avhenger av boligens størrelse og gis etter en kostnadsfri befaring. Råd og veiledning Her får du gode råd om hva du selv kan gjører før foto og visning.


Boligstyling pris

Veiledningen varer i inntil en time. MOVE boligstyling i Oslo hjelper deg med å style boligen din slik at du kan oppnå en høyere salgssum. Prisene våre inkluderer befaring, levering, boligstyling , henting. Ved forlengelse etter uker beregnes av kontraktsbeløpet pr.


Alle priser er inkludert mva. All erfaring viser at styling gir høyere pris og raskere salg. Et positivt førsteinntrykk er avgjørende. Våre stylister vil skape et nøytralt og smakfullt interiør, som viser boligens unike potensiale.


Er du på jakt etter boligstyling i Oppegård og omegn, så har du kommet til rett sted. Når du skal selge det dyreste du eier vil du gjøre alt for å få flest mulig potensielle kjøpere interesserte. Du kan dermed oppnå både et raskere salg og høyere pris.


Boliginnrederne har lang erfaring med boligstyling , og vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg. Vi har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til nettopp din bolig. Vi har på kort tid opparbeidet oss en stor kundegruppe og lager av møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg