tirsdag 27. desember 2016

Hvilken maling er best inne

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det første de fleste tar stilling til, er hvilken farge de ønsker.

Allerede her setter du utgangspunktet for hvilken malingstype du bør velge. Det er nemlig forskjell på hvilken maling som er best egnet til mørke og lyse farger, forteller eksperten. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha. Vi skal i gang med å male huset innvendig, og lurer på om noen har noen tips til hvilken maling som er best til vegg og listverk?


Skal ha matte vegger og blanke lister. Finnes det noen listmaling som er bedre enn andre slik at penselstrøk ikke vises og at den flyter godt ut? Jeg har ei ubehandlet trapp som jeg vurderer å male hvit.


Så nå lurer jeg på hvilken maling dere andre som har malt trapp har brukt, hvilken farge dere har, og om dere har bilde.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Få ned tempraturen i rommet! Ved for høy temperatur tørker maling for fort.


Ved grader er det lettere å oppnå et skjoldefri resultat. Er du i tvil om hvilken maling og hvilket utstyr som passer best til det prosjektet du skal i gang me ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre. Dette avgjør hvilken malepensel du bør velge Slik maler du deg til best resultat. Flügger Farve trekker fram følgende framgangsmåte som den beste for maling av vegger innendørs: Begynn med å male alle kanter med en pensel.


Mal også rundt radiatorer og langs stikkontakter, karmer, paneler, lister og annet med en pensel. Kantene males med en vinkelpensel som er godt mettet med maling. Første gang vi dypper penselen før vi begynner å male, drar vi av penselen litt på siden av malingsspannet for å få smurt godt med maling i penselen. Så begynner vi å male kantene.


Etter at kantene er malt, kan du begynne på selve takflaten. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling.


Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres. Rull er best , det går fort og smidig, sier Per.

Når første strøket er ferdig, så pakker du inn verktøyet i plast, om du skal bruke det snart igen, ellers vasker du det. Rull og pensel kan dyppes i maling før de pakkes inn i plast så er du sikker på at den holder seg fuktig til neste strøk. S kal du i gang med et maleprosjekt og lurer på hvilken maling som passer best til ditt prosjekt? Vi hjelper deg å velge riktig maling til ditt prosjekt.


En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Ulike typer maling har ulike egenskaper. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren.


Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Se Hvordan Male-filmer her Finn relevant arbeidsbeskrivelse på tre.


Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne - og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat. Siden man alltid skal male veggen med to strøk, må du gange det opp med to for å få riktig mengde maling , sier Sypriansen. Ofte vil det være hull og merker etter oppheng av bilder, hyller som er flyttet og lignende på veggene.


For å få best resultat, bør du fjerne disse gropene. Uansett hva du skal pusse opp – det være seg vegg, tak eller gulv, ute eller inne – vil du en eller annen gang støte på ordet grunning. Og tar du deg tid til å grunne der det er behov, sparer du deg selv for mye unødvendig arbeid og utgifter.


Her tar vi for oss grunning før du skal male. Malingen fungerer best om temperaturen er over grader, men en del malingsprodusenter har satt til grader som nedre grense. Denne grensen er viktig å overholde.


I verste fall kan malingen fryse før den er tørr. Oljemaling og beis kan benyttes ned mot null grader. Da setter du samtidig utgangspunktet for hvilken malingstype du bør velge.


Skal du male hele rommet i hvitt, ser du ikke så stor forskjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg