torsdag 15. desember 2016

Male baderomsbelegg

I de aller fleste tilfeller er det helt problemfritt å male linoleumsbelegg. Det kan allikevel være lurt å sette en liten prøve for å se at malingen sitter godt. Mal et lite teststrøk på en lite synlig del av gulvet, og klor litt i det for å sjekke at malingen sitter. Gjør den det, er det ikke noe problem å male resten av gulvet. Så det kan gå helt fint å male gulvet, men vi tør ikke helt å anbefale det.


TreStjerner gulvmaling krever ingen grunning, og det er bare å male rett på det nyrensede gulvet. Bruk rull og forlengerskaft på flatene, og pensel ved kantene. Til våte rom er ikke maling av vinylgulv like uproblematisk, og man kan ikke regne med et varig resultat ved maling av vinylbelegg i våtrom. Tenkte derfor å male gulvbelegget (ligger varmekabler under). Etter en del googlig ser det ut som folk har brukt epoxy-maling eller Scanox tre-stjerners gulvmaling.


Jeg har også forstått det slik at malingsprodusentene er ganske vage på hva slags maling som egner seg, da det kan gå både bra og dårlig å male belegg. Uff ja, for dette gulvet trengte virkelig en makeover GRØNT og guffent som det var. Alternativet var å fjerne våtromsbellegget eller forsøke å male det.


Male baderomsbelegg

Men etter som gulvet var helt ok så falt valget på å male det. Rett etter tapetet er satt opp, rulles nok ett strøk våtromsgrunning over tapetet. Denne grunningen skal tørke i minimum åtte timer før du maler to toppstrøk med våtromsmaling i ønsket farge. Mal badet med våtromsmaling Fra standard til design.


Så raskt kan du få ny farge på tregulvet 05. Gulvbelegg og belegg for våtrom i stort utvalg Interiorkupp. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Det som er viktig er å rense gulvet godt.


Bruk gjerne en trerens og tørk over med rent vann til slutt. Det er viktig å fjerne såperester og fett etc. Deretter kan du male med en vannbasert gulvmaling. Vær klar over at det er en midlertidig løsning å male vinylbelegg og holder ikke mange år.


Male baderomsbelegg

La alt tørke i to til tre dager. Kan man legge parkett over vegg til vegg-teppe og annet gulvbelegg? Svar: Vegg til vegg-teppe er faktisk et bra underlag hvis teppet er hardt.


Er teppet for mykt, kan du få svikt i parketten og det kan knirke og sprekke. Ved å male veggene på badet, kan man raskt og enkelt skifte farge, uttrykk og atmosfære og følge. Koselig uteplass, likte så godt det på veggen, så fin til å henge ting på.


Men taket bør males på nytt og må nok sparkles en del for å få det fint. Det sier seg selv at med et lavt budsjett, er det begrenset hvor mye du får gjort på badet. Interiørarkitekt Aase Imset mener likevel man kan få til. Ikke mal inni dusjen iallefall - malingen er ikke helt tett, og vil raskt begynne å flasse av. Lenke til innlegg Del på andre sider.


De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert.


Male baderomsbelegg

Kryss av for å bekrefte din bestilling. Det går utmerket bra å male. Det varer ikke evig, men på den annen side er det enkelt å gjøre på nytt når malingen slites. Jeg er tilbøyelig til å være enig med Ulefos, du har sansynligvis vinylbelegg.


Start med å vaske gulver med en kraftig salmiakkoppløsning. Gulvdeal - norges største !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg