tirsdag 20. desember 2016

Morsomme knagger

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Lær barnet å henge opp klær og barnehagesekken sin på egne kleshengere og knagger. Leker og andre småting kan de stille ut i morsomme hyller designet for barn.

Heldigvis trenger ikke opphenget å være trist og kjedelig. I dag kan du velge knagger , kroker og knotter i et sprekt og lekent design. I vårt bildegalleri over kan du se noen av de mange morsomme og stilige varientene, som egner seg både på barnerommet, kjøkkenet eller i gangen.


Vi bestiller knagger og knaggrekker fra noen av markedets mest interessante og kreative designere, men stiller naturligvis også ganske høye krav til kvaliteten. Det er jo ikke nok at knagger og knaggrekker er flotte, de skal også kunne klare en både travel og aktiv hverdag, og nettop det kan våre kvalitetsknagger og knaggrekker her. Knagger med sugekopp henger ikke så godt som dobbelsidig tape eller lim. Mange erfarer at de ramler ned etter en stund.


Les også: Nytt bad med smarte grep.

Ikke kjøp disse dingsene til badet. Dersom man skal henge opp knagger med sugekopper, og disse skal kunne fungere optimalt, bør man rengjøre både fliser og sugekopp nøye. Hos oss finner du knagger i tre, knagger i messing og knagger i metall, samt morsomme kroker til veggen som barna vil like.


Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen? Her er fem unike varianter du kan lage i en fei. I tillegg er de praktiske og laget i god kvalitet. Se våre flotte knaggrekker med søte skyer eller gå for en mer minimalistisk variant i pastell.


Er du riktig vågal kan du dekorere en hel vegg med morsomme knagger til barnerom. Blå Ballong – knagger – søte, morsomme detaljer som pynter opp barnerommet samtidig som de er praktiske. Tre stykker i pakken. Størrelse: L10xH10xWcm. Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil.


Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger , knotter og knaggrekker. Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere.


Rask levering, alltid mye salg!

Sprit opp baderommet med morsomme dusjforheng, tøffe duftlys eller morsomme knagger. Med enkle knep kan baderommet bli oppgradert. Kule knagger til gangen.


Så om ikke alle knaggrekkene er like morsomme kan de kanskje i seg selv få deg i godt humør - ved at du får rotet opp fra. Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.


IK-– 5x 5– av: designfund. Rosa Ballong – knagger – søte, morsomme detaljer som pynter opp barnerommet samtidig som de er praktiske. Lag fine knagger med kreativitet og fantasi! Morsomme dyreknagger.


Ut fra knaggens enkle grunnform kan barna lage søte dyr og dekorere med mosaikk, glitter, fjær og. To morsomme og eksotiske knagger. Eid av en gammel sjømann. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander.


Nedenfor finner du et stort utvalg av fine og praktiske knagger i mange flotte farger og design til barnerommet. Velg blant supersøte knagger med motiver som iskrem, skyer og hjerter, eller lag en egen liten oppsetning med dyreknagger til å henge klær, vesker og tilbehør på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg