tirsdag 13. desember 2016

Girlander uten lys

Nordens største utvalg! Nettbutikk med lamper til alle bruksområder! Vi har alt fra bordlamper til lyktestolper. Girlander (granimitasjon) med lysslynge med LEDlys. Adventstakene og adventsstjernene finnes både i klassisk utførelse og i nytt design, og vi håper at du finner noe du liker.


Girlander uten lys

Lysslynger finnes i alle tenkelige utforminger og i varianter til bruk både ute og inne. Dessuten er mange av dem batteridrevne - kjempepraktisk. Velkommen til oss for å møte vintermørket med lys ! Lag julestemning med en vakker girlander ! Virkelighetstro granbar med LED-pærer. Kan brukes både innen- og utendørs.


Vakker og dekorativ girlander med 2LED- lys. Tech-Line LED- lys avgir et varmt, naturlig lys. Legg granbar eller andre grønne grener på bordet og dander girlanderen over denne for at den virkelig skal komme til sin rett. De små og delikate konglene fra ekte lerketrær har fått en dæsj med glitter, noe som gjør dem klare for fest, uten å ta for mye plass.


Girlander uten lys

Lys opp den mørke årstiden med lysende dekor for en hyggelig høytid. Husk at på all julebelysning har du dagers åpent kjøp – og fri retur. Lurer du på noe, er det alltid bare å ta kontakt med oss per e-post eller telefon. De ble kanskje ikke alltid like imponerende.


Vi er jo kongen av all slags party. Pynt tak eller vegger med girlander og lenker! Se vårt utvalg av girlander og lenker her! Pynt til bursdag, jul, karneval, halloween eller temafest med mer! Velg pynt som matcher temaet til festen, eller som går i samme farger.


Girlander uten lys

Kombiner gjerne flere varianter sammen. Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen, men la de henge litt forskjellig i hvor dypt de henger, hvor de buer seg og lignende. Julebelysning på lager:. Dekorer hjemmet med stemningsfulle girlandere med eller uten lys og kongler.


Lys skaper nemlig stemning, og det er jo stemningene det er viktig å ta vare på. Stemningsskapende lys. Spesielt til jul, selv om du altså kanskje kan begynne å tenke mer helhetlig på dette. Du kan, for eksempel, vurdere utendørs lamper, lys og lykter som har som funksjon å belyse huset ditt. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre.


Finnes med eller uten glitter. Kraftig og pent girlander med PE og PVC som er spayet med snø. Ledningen er ca meter. Her finner du et stort utvalg av utendørs julebelysning Kjøp bl. Gravlykter, lanterner, lysslynger m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg