torsdag 22. desember 2016

Vanntette plater terrasse

Kan monteres på undersiden av overbygde inngangsparti og under terrassen din! Bølgehøyden vil variere etter hvilken dimensjon som brukes på sperrene. Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt. Du kan montere vanntette plater eller folie under terrassegulvet.


Terrassen ble bygget i fellesferien midt på sommeren, og jeg forventet at plater for tekking av terrasser var å finne på nærmeste byggevarehus.

Vanntetting og membran. MAXBO har membran og alt du trenger til vantetting. Kryssfinersplate i furu. Dette gir en stabil plate , og en vakker uttrykk på kanten. En kryssfinersplate er lett å sage, skru, lime og frese i. Denne kombinasjonen løser BEET platene.


Platene finnes i en rekke formater, både for direkte liming til eksisterende vegg, som lamellplate eller som kryssfiner plate. Det skal være en avstand på 3-5mm mellom vegg og plate , og platene skal monteres i forband. For plater mot vegg skal minimum avstand mellom festepunkt og vegg være 30cm.

Tregulv: Platene festes i plateskjøtene med skruer og skiver tilhørende systemet, og med 3-festepunkt i senter av platen. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Overflatene i et melkerom skal ha kombinasjon av hygiene og vanntette plater. Hytta er ikke så stor, så derfor tenkte jeg å utnytte plassen under terrassen til lagring av hagemøbler, redskap og leker til barna.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av plateprodukter som du trenger til ditt byggeprosjekt. Kjøp på nett eller i butikk. Noen som har forslag til noen slette (glatte) plater som kan monteres utendørs og males med et brukbart varig resultat? Pr i dag tror jeg det er en form for finerplater som har stått siden 9 de er nå råtnet og malingen flasser.


Men i varighet er det greit nok, er ikke store flaten som skal dekkes. Eventyret startet på hytta for fire år siden. Finnes det type trebaserte plater som er vanntette ? Et utegulv gir uteplassen en kjapp oppgradering, og du får et uteområde der det er hyggelig å spise og slappe av. Med TIL-TAK Original får du en tett terrasse , slik at du kan bruke området under terrassen til en uteplass,.


Vi har flere farger, stiler og materialer å velge mellom. Gi terrassen eller balkongen mer stil og komfort med et utegulv som er lett å legge og enkelt å demontere. Plastmo terrassetakplater er en ett-lags tak plate som brukes som tak over terrassen. Den har også mange andre. Ved å isolere direkte oppå membranen og ikke i eller under bjelkelaget til terrassen , vil takmembranen alltid ligge i temperert sone.


Er jo ikke overalt en har ccheller.

Vi brukte blikkenslager og sparte ca i forhold til Til Tak. Da fikk vi plater som ble skrudd inn mellom bjelkene og ett brett som legges over hver bjelke slik at vannet renner ned i trauet, noe som gjør det 1 tett. Trenger du større lengde enn dette legges platene fra to retninger, med de høyeste platene i midten.


Der får du platene skreddersydd til din terrasse og til en mye rimeligere pris! Dersom platene blir for lange for din terrasse , skyver du bare to lengder slik at overlappen blir større før du fuger i skjøten. Konseptet er enkelt og godt.


Et sett på plater sørger for meter med sammenhengende fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg