torsdag 29. desember 2016

Apotek storgata tromsø

Apotek storgata tromsø

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Farmasiet - Alltid åpent og lave priser på apotekvarer. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg. Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.


I våre lokaler ved Stortorget er det lett å komme inn, også for deg med barnevogn og rullator. Vi som jobber her er opptatt av å være imøtekommende for å hjelpe deg med gode råd og god service. Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.


Apotek Stortorget Tromsø fra , Troms. Vi er et vanlig byapotek. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på. Vårt apotek i Tromsø har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.


Besøk vårt apotek i Tromsø i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Vi har apotek i hele Norge. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Apotek storgata tromsø

Bruk knappen for å finne de nærmest deg, eller søk i fritekst feltet. Gjesteparkeringen ligger nedenfor den kommunale legevakta på nordsida av UNN Tromsø. Sving inn til venstre fra Sykehusveien når du kommer på høyde med sykehusbygget. Det er betalingsautomater på parkeringsplassen. I 1år var det apotek i gården, apoteket Renen.


Storgata ( Tromsø ) Fra lokalhistorie. Det finnes flere apotek i sentrum av Tromsø og i byens kjøpesentre. I sentrum av Tromsø er f. Nerstranda senter åpent fra kl. Boots apotek Jekta fra , Troms.


Stolper til banneroppheng kan bestilles ved å kontakte Tromsø Sentrum AS i Tromsø på e-post post(a)tromsosentrum. Praktisk informasjon. Diverse adresse- og telefonkataloger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg