torsdag 8. desember 2016

Tørkestativ for veggmontering

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Finn de beste prisene på nettet.


Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Sammenleggbart med stenger. Hvitlakkerte stålrør.


Leter du etter tørkestativ for veggmontering ? Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Monteres på vegg og er enkel å trekke ut, tar således liten plass når den ikke er i bruk. Mål sammenslått: x cm. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Med smarte løsninger for skittentøy, tørking av klær og det som allerede er ferdig og skal brettes, gjør du det enklere for hele familien.


Sørg for at vaskerommet, grovkjøkkenet eller badet har praktiske skittentøykurver, en arbeidsflate og et tørkestativ hvor du på en enkel måte kan håndtere vasken. På Campingtilbehør4u. Du finner også fristående tørkestativ. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm.


Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.


Tørkestativ for veggmontering

PS, gråVWR har stativer til labbenken og veggmonterte løsninger. De ulike stativene er spesialdesignet for å oppbevare eller holde fast utstyr som reagensglass, mikroplater, sentrifugerør og flasker. Tørkestativ vegghengt 640x60mm hvit. VWR har også magnetisk separasjonsstativ og tørkestativ. Ikea har en type som du skrur fast på veggen.


Praktisk tørkestativ for vegg i hardplast. Telegant Plus tørkestativ (cm bred). Smart og plassbesparende tørkestativ.


Fant ett nettsted der slike tørkestativ som kan heises opp til taket kan bestilles:. Produktet ble lagt til. Sommerbutikken AS selger produkter av høy kvalitet. Vi leverer hjem til deg.


Vi tilbyr møbler til privatpersoner, virksomheter og offentlige institusjoner. Mindre klesplagg kan være vanskelige å henge opp på et vanlig tørkestativ. Enkelt å brette sammen og stue bort. PRESSA kan brukes både innen- og utendørs.


Plasten er UV-behandlet for å øke levetiden, slik at du kan ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg