onsdag 15. juni 2016

Badelaken

Badelaken

Cellbes har mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Flotte vår-sengesett. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Sandavvisende badelaken. Stort og fint sirkelformet badelaken i myk velur med trykt mønster og frotté bakside. Stort utvalg av strandhåndklær i friske farger og fine mønster. Pass på å kjøpe herlige badehåndklær til hele familien i passende farger til å henge opp på badet for en hjemmekoselig følelse.


Badelaken

Fri frakt over 49- til nærmeste postkontor. I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene. Vi har flust av innredningsnyheter som venter på deg. Dobbeltsjekk at du har stavet rett, og prøv et mindre detaljert søk. Med våre tøffe og fargerike badelaken blir dagen på stranden en riktig fest!


Dessuten er det en flott detalj å ha med seg hver gang det tilbys sol og bad. I vårt sortiment av badehåndklær i velur er det fargerike og morsomme badelaken med flotte og tøffe dyremotiv samt trykk og print med sommer. Trygg levering Sikker betaling dagers. Her finner du håndklær i alle mulige farger og størrelser til voksne og barn.


Velg mellom små vaskehåndklær, deilige gjestehåndklær og store badelaken. Med våre pris- og kvalitetskategorier BASIC, PLUS og GOL finner du garantert noe som passer deg og ditt budsjett. Usikker på hvilket håndkle du burde velge?


Bytt hvor som helst, når som helst! Husk kontant betaling. SNF benytter ikke Vipps). Dersom badelaken skal sendes er det nesten flaut å fortelle portoen, å sende stk. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.


Pakk deg inn i myke, lune håndklær etter lange bad eller hurtige dusjer. Frottéhåndklær og badehåndklær i forskjellige størrelser finner du hos oss. De forskjellige fargevariantene gjør det mulig å innrede badeværelset i tråd med resten av hjemmet eller markere skift i årstidene med mørke eller lyse nyanser. I kolleksjonen finnes håndklær både i vanlig størrelse, badehåndklær, badelaken og gjestehåndklær for et vakkert helhetsinntrykk.


Håndklær og myke, deilige badelaken. Pynt opp på badet med nye håndklær og badelaken i matchende mønstre. Det gir badet et nytt utseende, selv om det kun er håndklærne som er byttet ut.


Badelaken

Både på badet og gjestetoalettet - nye håndklær og badelaken gir et friskt og luksuriøst inntrykk. Elise er vårt største og mest prisgunstige basisprogram for baderomsfrotté med et stor antall farger og produkter å velge mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg