fredag 3. juni 2016

Jotaproff akryl interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. JOTAPROFF Akryl gir et vakkert utseende. Oversikt over proffprodukter.


Produktoversikt, for båte interiør og eksteriør, for profesjonelle og håndverkere. Jotaproff veggmaling av høy kvalitet med meget god dekkevne. Produktet er løsemiddelfritt, vannbasert, spruter lite og gir ett pent sluttresultat. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Innendørs, 2. Malingen gir en flott silkematt overflate som er særdeles slitesterk. Benyttes som mellom- og toppstrøk der en silkematt flate ønskes. Den har meget god hefteevne, høy mekanisk slitestyrke. Du jobber hver dag med kjemiske produkter og JOTUN Prima air er den første i sitt slag som gir deg mulighet til å ta et bevisst valg for å ta vare på helsen og et godt arbeidsmiljø. Gir en flott overflatefinish.


Unngå innånding av damp og aerosoler. Hvilken gråfarge mener dere hadde passet til farge på lister, gulv, tak, kjøkken, samt fargene vi nevner over? Vi har fått tips om smooth white, men syntes denne er litt greige. Veggmaling med meget god dekkevne.


For å bli kunde av Norges største leverandør av overflateprodukter trenger du bare å sende en forespørsel til. Malingen spruter lite og gir et sluttresultat med pen finish. Fås i glansgradene og 25. En 1 ren akrylmaling til det indendørs træværk.


Slidstærk, hård og vaskbar. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala.


DE – DK – IS – NO – SE – TR Approved. Vanntynnet, løsemiddelfri akryl dispersjonsmaling. Har høy mekanisk slitestyrke. Meget god vedheft til underlaget. Løsemiddelfritt, hefter godt og spruter lite.


Mal to strøk med ønsket toppstrøk for best beskyttelse og lengst holdbarhet. Svanenmärkta kemiska byggprodukter , dvs lim, fogmassa, spackel, utomhusfärger och lack tillhör de minst miljöbelastande inom. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180. Europas største distributør av byggevarer.


Dette sikrer et godt arbeidsklima uten at det går på bekostning av kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg