onsdag 8. juni 2016

Durance vaskemiddel

Finn durance vaskemiddel. Viser til (av produkter) Org. Vaskemiddel for tøy Duft av lindeblomst 100ml. Lukter nydelig Lavendel. I husserien finnes husvask og oppvask.


Lavendel har en beroligende virkning på kroppen, og det inneholder naturlig anti-mid og passer derfor perfekt til.

Og om man velger å vaske med neutral men bruke durance skyllemiddel. Er det da nok med to pump for å få godlukt i tøyet? Har lyst å kjøpe de to, pluss husvask og romspray. Men hvilken duft er best?


Herlig skummende og velduftende oppvaskmiddel til håndvask av kopper og kar. Oppvaskmiddelet er naturlig og biologisk nedbrytbart. Doseres som annet oppvaskmiddel.


Klær og sengetøy blir rent og velduftende.

Såpen er ikke tilsatt fosfat. Effektiv mot flekker. Passer både til maskin og håndvask. Kan også brukes på ull og silke. Er laboratorie testet mot husmid og anbefales for allergikere.


Vi selger såper og spa-produkter på nettet. Dufter herlig av Cotton Flower. Sjekk ut durance vaskemiddel. Durance Duftspray Cotton. Så de hadde såper, kremer, vaskemidler og skyllemiddel i en butikk jeg.


Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar. Godt for støv allergiker. Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Rask levering, alltid mye salg!


Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Jeg er jammen ikke sikker på om jeg vet det fortsatt, men nå gjør jeg det slik. Beste Priser Med Handlesmart!

Duftlys, vaskemidler , såper, tøymykner. Badesalt Golden Orange. Bondefrue Andre møte med forumet. Denne regionen i Provence har en lang tradisjon med å bruke naturens råvarer, og å ta vare på miljøet.


Alle flaskene inneholder 1L. JEg har også prøvd ett par håndsåper. Jeg elsker den friske duften produktene har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg