mandag 27. juni 2016

Sjakkbrett glass

MINE KRITERIER FOR ET BRA SJAKKBRETT. Hvis du ønsker å ha sjakkbrettet som en pyntegjenstan uten genuin interesse av å spille sjakk på brettet, så kan glass , stein eller metall være fine alternativer med vakre utsmykninger og kreativ finesse. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Selve sjakkbrettet er i rent glass og måler 25xcm. Brikkene er i henholdsvis blankt glass og matt glass for å skille spillerne fra hverandre.


Ett flott sjakkbrett som egner seg like godt som en del av interiøret som det egner seg til spill.

Hvert glass har en figur i enten svart eller hvitt slik at du vet hvilken spillebrikke den skal forestille. Nytt Shotglass sjakkbrett i glass. Fint nytt sjakkbrett i glass med shotglass. Kan sendes pris 15- ny eller brukt ny.


Klassisk spill for personer Av tre. Konge høyde=og bonde høyde=8cm. Ingen tillegg for emballasje og pakking. Prøv FINN levert, fra kr 75.

Sjakkbrett og brikker i glass. De fleste varer sendes etter èn virkedag. Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til en rimelig pris i forhold til kvaliteten.


De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny, de hvite feltene ahorn. Brettstørrelse cm. Vi har sjakkspill på lager. Vær rask, bestill nå!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Riktig sjakkutstyr til beste pris.


Perfekt i gave til jul og bursdag. Begge brettene er komplett, og uten skår. Denne er støpt og laget av høy-kvalitets resin samt håndmalt av designere i england.


Settet kan brukes som et vanlig sjakkbrett , eller du kan få litt mer fart i det ved å fylle opp brikkene med noe godt å drikke. Her finner du sjakkbrikker, sjakkbrett , reisesjakk med magnetiske brikker m. Bestill sjakkspillet på nett via Kelkoo. At det kanskje er teit å bruke såpass mye penger på det som kan se ut som et rent VM-hysteri?

De åtte vertikale kolonnene av felter kalles linjer. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg