torsdag 30. juni 2016

Bloomingville lampe pendel

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetspendler til bunnpressede priser! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vanlig pris: kr 8900.


Bloomingville lampe pendel

Special Price kr 4450. Bli den første som omtaler dette produktet. Se vårt store utvalg av Pendel her. En pendel er en lampe som henger ned fra taket.


Dette er lampene vi vanligvis bruker over spisebordet, salongbordet og kjøkkenbenken. Derfor er pendler også den type lampe som betyr mest i interiøret, men det er også en lampetype som de færreste vet hva heter. Få levering direkte til døren og gratis fragt! Der er hent et inspiration fra orienten, som giver lampen karakter, samtidig med at den organiske form og lampens lette indtryk, gør den ideel til det stilrene hjem Den smukke pendel fås også i en større model.


Bloomingville lampe pendel

Pendel i hvit og eik - Selve lampeskjermen i hvitt er laget av metall. Ledningen til lampen er hvit og lyspære følger ikke med. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Pent brukt , ingen synlige bruksmerker. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Denne runde pendel er en smart og dekorativ pendel til boligen. Rammen på pendlen er lavet af sortmalet metal og indeholder LED lys. Brug pendlen som et dekorativt element i et hjørne i stuen. Du kan også bruge pendlen i entréen eller på værelset. Se vores store udvalg af Loftslamper til skarpe priser.


Fuld returret i dage. Jeg har haft den i ca. Du er velkommen til at kigge forbi ved aftale, hvis du ønsker at se lampen nærmere an. Pendlens mønstrede lampeskærm i grønt glas skaber stemning og atmosfære i rummet.


Hæng den smukke lampe over spisebordet, på soveværelset, eller i entréen. Lampen skal afhentes på adressen. Over 4kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Bloomingville lampe pendel

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Les tester og omtaler før du kjøper. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can't add more products there. Velg mellom ulike farger!


Lekker og moderne pendel lampe i blank messing utførelse fra Bloomingville. Glass Ball pendel fra Bloomingville. Vakker og moderne pendellampe i metall fra Bloomingville.


Bloomingville lampe pendel

Materialet Bambus er blevet super populært og denne lampe er bare så fin. En lampe som er justerbar i høyden er da svært praktisk. Pæren bør ikke være synlig i lampen slik at man unngår blending. Det er fint å se hverandre selv om man sitter på hver sin side av lampen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg