fredag 17. juni 2016

Maling til betonggulv

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Sjekk ut Male Betonggulv Utendørs. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager.

Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk (evt. ett med primer og med maling ). Begynn med å male langs vegg og lister. Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. Underlaget skal ha en temperatur på minst grader, for at malingen skal herde.


Den fordeles med korthåret rull. Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling.

Sørg for god utlufting. En epoxy er det desidert mest holdbare produktet man kan påføre et betonggulv som skal males. Sigural er det mest brukte produktet på markedet i dag. Når man skal male et betonggulv med en 2K maling er grunnarbeid alfa-omega eller så kan man bare glemme å male det. Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes.


Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann. Flatene skal være tørre før videre behandling. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Epoxymaling for betonggulv.


Dermed holder et 5L-spann til ca. Nordsjø har et impregneringsprodukt som heter Lithurin, som er egnet til denne behandlingen. Produktet er ikke vanlig handelsvare, men det kan bestilles der det maling selges.


Flis er også et godt alternativ, men her er utfordringen å få flisene til å sitte gjennom vær, vind og temperatursvingninger. Forside Tapet, farge og maling Male betonggulv og murgulv ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Primeren er først og fremst beregnet på støvbinding av betonggulv og vegger, men kan også brukes som primer ved maling på ren betong utendørs, f. Denne malingen er svært vanlig i industri- og næringsbygg, spesielt som en maling for betonggulv. I likhet med andre malinger, kan epoxy være dekorative, men oftest brukes av praktiske grunner.


Malingen legges normalt i to strøk, og har en tørrfilmtykkelse på ca mm.

Den begrensede tykkelsen gjør at løsningen er best egnet for gulv hvor belastninger en begrenset, typisk lager, ganger og tekniske rom med lett trafikk. Vi holder på å bygge hus og vurderer betonggulv flere steder, deriblant på badet. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Fjern eventuell betonghud. Stålslipte betonggulv bør maskinslipes før maling. Rør grundig i spannet.


Fargeflak for ekstra dekorasjon For å få en ekstra dekorativ effekt kan du bruke fargeflak: 1. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg