torsdag 9. juni 2016

Ncs fargekart

En kode representerer en spesifikk fargeresept og beskriver fargen visuelt. Ta gjerne kontakt med oss om du øsnker. Nå kan du som bruker av Archicad og Revit få Jotuns fargepaletter direkte i ditt prosjekteringsverktøy.


Våre fysiske fargekart kan du se, bestille og få gratis tilsendt her. Studer fargene og kolleksjonene og finn dem igjen i Jotun Digital Colour Palette du kan laste ned gratis nedenfor.

Du finner versjoner både til Mac og PC. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Systemet beskriver fargene visuelt, nøyaktig slik vi ser dem. Hvorfor er det nyttig for meg?


Altså første ledd i koden er lik, mens andre ledd kan varieres.

Webers fargekart inneholder standardfarger for sluttpuss og maling. Vi har ulike gjennomfargede sluttpusser i et bredt fargespekter, og flere av disse er pumpbare. Malings- sortimentet inneholder forskjellige murmalinger på basis av kalk, kalksement, sement, silikat eller silikonharpiks. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


NCS -koder som verktøy. Ingen elementærfarge har visuell likhet med noen av de andre elementærfargene. Konverteringstabell med NCS. Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling.


Husk at fargekonvertering ofte ikke er nøyaktig. RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen. Fargekart - Fargegrupper.


Se fargekolleksjonen. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik.

Sto har en rekke ulike fargekart og fargevifter som er tilpasset ulike behov, og som enkelt viser hvilke muligheter som finnes når det gjelder fargesetting. Vårt klassiske fargesystem StoColor System består av 8farger. Vi utvikler kontinuerlig nye fargevifter og -systemer tilpasset tidens trender. Mange produsenter opererer med egne fargesystemer i tillegg til NCS.


Akzo Nobels eget system baserer seg for eksempel på det tyske RAL-systemet, beskriver Henningsen. Dette fargekartet er først og fremst beregnet for industrien. Dette systemet er ikke lagt opp på samme måte som NCS.


Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg