torsdag 23. juni 2016

Gammel kjøpmannsdisk

Senger til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her!


Vi har samlet annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt.

Benken må være i brukbar stand og d. Har stått i en butikk, men ble dessverre for stor der vi skulle ha den. Gammel kjøpmannsdisk malt i friske farger. Litt avskalet maling der den er.


Hvitmalt med turkise knotter. Nydelig gammel kjøpmannsdisk med skuffer. Den har stått hos en låsesmed i Tønsberg. Venstre side mangler (man ser rett inn i møbelets skjelett og skuffer), da.


Meget fin gammel kjøpmannsdisk.

Torget Til salgs Antikviteter og kunst Antikke møbler. Malt på sidene med mørke grå kalkmaling. Liste på alt gammel kjøpmannsdisk til salgs Fra Gadyet.


Stilige skjenker og kjøpmansdisker til oppbevaring. Løsningene på kjøkkenet er inspirert av husets historie, og kjøkkenbenken har fått form etter en gammel kjøpmannsdisk. Eldre kjøpmannsdisk fra forlengst nedlagt butikk selges (kan minne om 50-tallsstil, men mistenker at den kan være noe eldre enn det). Mangler to av skuffene, ellers grei nok.


Kan helt sikkert pusses opp litt av noen som er praktisk anlagt, og trenger helt sikkert å vaskes litt. Alt rot og skrot av innhold på bildene følger ikke med. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.


Det er dessverre umulig å vise bilder. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Den ble malt med maling i fargen eggehvit.


Kristin Jeg heter Kristin, 83-modell og bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Trenger ikke være feilfri,da patina bare er sjarmerende. Ta kontakt om du har noe. Fint å kombinere gammelt og nytt!


Kunden ville ha en gammel kjøpmannsdisk inn på kjøkkenet sitt.

Vi restaurerte den og bygde den inn i benken. Lagde skapdører av gamle dører som var på bruket, og supplerte med nye skuffer med moderne mekanikk. Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning og dører. Kommode før- gammel ,gul og ikke pen lengre. De har blant annet bygget en skjult oppbevaringsplass for tv-en i en gammel kjøpmannsdisk.


Her får du oppskriften: Gjør som Kjell, gjem TV-en i en kjøpmannsdisk du lager selv, og gjør den lett å ta frem når det er tid for en TV-stund. Jeg har valgt å bruke en av dem, en gammel hollenderdør som utgangspunkt for disken jeg skal ha i butikken. Døren og deler fra en 90-talls skrivepult, noen lister, alt gjenbruk, samt et par plankebiter, noen pynteklosser for vindu og en hobbyplate som var nye ble dette en riktig flott kjøpmannsdisk synes jeg. Pappa har bygget den.


Gammelbutikkenpå Å¿ ønsker og kjøpe gammel butikkinnredning, kjøpmannsdisk , trehyller, glasskap og lignende. En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg