fredag 17. juni 2016

Bårebuketter priser

Velg mellom bårebuketter i ulike størrelser og farger. Se alle bukettene her. En bårebukett er både et vakkert siste farvel og en måte og feire et liv. Ta gjerne utgangspunkt i farger eller utrykk som beskriver den avdøde for å få en personlig avskjed.


Kistedekorasjonen er fra de aller nærmeste. Gode venner, familie eller andre nære forbindelser velger oftest kranser eller båredekorasjoner, mens bårebuketter sendes når man ønsker en enklere hilsen. Det kan være vanskelig å vite hva slags blomster man skal velge til en begravelse.


Da får man en fin flott bukett. Fra 6kr og oppover lager vi båredekorasjon. Dersom dere ikke har så god råd syns jeg ikke dere trenger å kjøpe noe mer enn bårebukett.


Vakre begravelseskranser som uttrykker medfølelse. Varsomt bundet for hånd av en lokal dekoraltr og levert til seremonistedet i god tid. Vi lager alt fra bårebuketter til kistedekorasjoner samt kondolansebuketter for hjemsendelse, og dekor til minnestunden. Vi svarer på spørsmålene dine så godt vi kan og hjelper deg med bårebuketter , krans til begravelse, blomsterhjerter, kondolansebuketter og kistedekorasjoner.


Lyse farger gjør seg fint i en varm og trøstende kondolansebukett. Hvis avdøde var særlig glad i gule blomster, kan vi kanskje binde sammen en bårekrans basert på slike? Vi tar oss også av levering. Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter , dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien.


Bårebuketter priser

Takk for alt Siste hilsen Siste. Buketterne placeres typisk foran kisten inden ceremonien starter. Blomster til begravelse kan uttrykke mye, både i fargevalg, enkeltblomster og som pynt i seremonirommet.


Se våre kranser og kistedekorasjoner. Størrelsen og prisen kan vi tilpasse etter deres ønske. Prisen er med sløyfe og kort. Klikk på bildene for større bilde. Futura blomster leverer bårebuketter av beste kvalitet og bestreber seg etter å oppfylle de ønsker kunden har.


Bårebuketter priser

På grunn av sesong og variert tilgang til enkelte blomster, og fordi ethvert blomsterarbeid er et unikt produkt, kan det ferdige resultatet avvike noe fra bildet. Viser alle resultater Sort by name: A to Z. Båredekorasjon i harmoni med kistepynt kr 850. Hos Interflora finder du både bårebuketter med og uden bånd. Bårebukett i harmoni med kistepynt kr 650. Af den grund vælger de fleste et bånd med to båndender, så der både er plads til en hilsen og navnet på afsenderen.


Jo større bårebuket, desto dyrere bliver den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg