onsdag 15. juni 2016

Impregnering sofa

Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Impregnering sofa

Stort utvalg av sofaer på nett. Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Møbler til stue: Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende.


Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker. Foruten jevnlig renhol kan man bytte om på putenes plassering, og vende dem der det er mulig. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Her ser dere våre lekre sofaer.


Impregnering sofa

Velg blant 3-seter sofaer eller sofa med sjeselong i ulike design og størrelser. La deg inspirere av classic living sitt sofautvalg nedenfor. Fyllet i sete- og ryggputene er nøye utvalgt med tanke på komfort og varighet. Dessuten er det viktig å bruke en fornuftig mengde av disse midlene til rense sofa. Vår metode, kombinert sammen med høykvalitets vaskemidler gir et helt fantastisk resultat!


Sluttresultatet er ofte mye bedre enn kundens forventninger. En slik rens kan anvendes på forskjellige typer sofaer , stoler, puffer, madrasser og t. Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Vi byr på kaffe når du besøker oss i butikken. Nå er det på tide å impregnere sofaen. Ifjor brukte vi en spray,men mannen min er ikke så veldig glad for å måtte spraye igjen.


Han syns det var en forferdelig lukt av den flasken. Fins det noen andre måte man kan impregnere sofaen på? På forhånd takk for svar. Det fungerer alldeles utmerket. Flekker tørkes lett vekk med en fuktig klut, bortimot daglig med ei tulle på to som stadig setter flekker av ymse slag.


Vått vær er egentlig det verste sko og klær av skinn vet. En god impregnering skal beskytte skoene mot vann og smuss. Derfor måtte vi sjekke hvilken som er best. Godt vedlikehold av skinnmøbler krever rens og impregnering flere ganger i året. Det er stor forskjell på impregnering og tilføring av fuktighet via skinnkrem, fett eller liknende, understreker Riebe.


Impregnering sofa

Men ifølge Riebe har ikke nye møbler det samme behovet for fuktighet og smøring som eldre møbler. Til våre andre tekstilmøbler anbefaler vi: Universalprotektor med silikon. Universal impregnering kan anvendes på ubehandlede materialer eller materialer som tidligere er impregnert. Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn, stoff og andre overflater. Dybde i sofaen Sofaens dybde er viktig å ta hensyn til på samme måte som sittehøyden.


I en dyp sofa vil du kunne lene deg tilbake og sitte mer avslappet enn i en sofa med liten dybde, sier Baalsrud Svoor. Samtidig er det ikke sikkert at alle gjestene dine vil føle at det er komfortabelt om de nærmest må ligge i sofaen. Jeg vil også anbefale å kjøpe Bolia sin impregnering. Den sprayes på nyvasket sofa når den er tørr. Da blir den langt mer motstandsdyktig!


De er jo dyre disse sofaene så greit å ta godt vare på dem! Stor flaske, drøy i bruk Kan brukes på alle tekstiler som tåler vann, også impregnerte. Bleker ikke da den er ph-nøytral. Les også: Visste du at impregnering kan være farlig? Da vi kjørte samme øvelse på den behandlete hansken og utsatte den for vannstråler over hele plagget mens vi beveget hånden, gikk det bra til å begynne med.


Men så kjente vi fuktigheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg