tirsdag 21. juni 2016

Hytteblogg familiehytta

Familiehytta kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi bygger innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. La deg inspirere av stemningsfulle bilder, intervjuer og plantegninger i vår helt nye hyttekatalog. Vi sender den hjem til deg, helt fraktfritt. Da vil vi ønske alle et riktig godt nyttår!


Det finnes flere spennende hytteblogger på.

Deretter var vi på hytta helger på rad som det ikke var vin følgelig heller ingen lyd og vi håpet og trodde at membranen var godt nok sikret da. Hytteblogg , Furutangen. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes. Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på.


Ikke rart at jeg som Solberg. Det er ok å være misfornøyd med et firma, men vi ønsker ikke innta rollen som en gapestokk for enkeltpersoner. Hvis trådstarter ønsker å nyansere sine synspunkter er det mulighet for å gjøre det i denne tråden.


Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad.

Som jeg nevnte her før helgen har jeg oppdaget at det finnes et hav av hytteblogger der ute, så jeg satte meg ned noen timer for å få litt oversikt over disse. Det som gjør denne serien spesiell er at den egner seg like godt ved sjøen som den gjør i fjellheimen. Flott kundebehandling.


Som nevnt i sist blogginnlegg gikk vi tom for lekter på laurdag. Vi leier ut for minimum tre netter og prisene er inkludert sluttrenhol se nederst på sida. Ser at det er mange fjellhytter og ikke så mye ved sjøen. Her er hytten vi har falt ned på. Jeg blogger om holmen vi.


Service og informasjon har så langt vært strålende og vi synes hytten er funksjonell. Leveres nøkkelferdig inkl. Jensen har vi brukt tidligere på andre byggeprosjekter på Bjorli, så vi vet at det blir gjort en god jobb. Sammen med Kvekroken skal han først få lagt ned bunnledningene før de gyver løs på oppgavene inne i hytta.


Det er nokre år sida vi flytta inn i hytta, hyttelivet har sett seg i oss, og vi storkosa oss på hytta. Det er ingen stad skuldrane senker seg som dei gjære på hytta. Furukong(l)en var innom idag i forbindelse med møter med rørlegger og elektriker i Norheimsund.


Gøy å se konturene komme tilsyne. Skalv litt i buksene om lastebilene skulle komme opp den bratteste bakken med takstolene.

Om alt går i orden (les: vi får det slik vi vil til en pris vi kan leve med), begynner de på arbeidet i oktober. Grunnmur, ringmur, støping, støpe plate, forskalinger, avretting er alle nøkkelord som vi ble mer fortrolig med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg