mandag 20. juni 2016

Vannkaraffel med lokk

Finn laveste nettpris her. IKEA - VARDAGEN, Karaffel med lokk , klart glass, Slank karaffel med praktisk lokk , passer i kjøleskapsdøra. Vask produktet før første gangs bruk.


Menu Vannkaraffel med Lokk i Messing. Et annet alternativ innen vannkaraffel fra Menu er deres Bottle karaffel. Bottle vannkaraffel fra Menu er designet av Norm Architects som også står bak Menu Bottle salt og pepperkvern.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Cool-it vannkaraffel , grå 26NOK. Holmegaard Minima flaske med lokk 24NOK. Rosendahl Grand Cru lokk til. Se gjerne mine andre annonser.


Til å servere vann benyttes en vannkaraffel. Eva Solo har også designet en kjøleskapskaraffel for vann og er tilgjengelig i et stort utvalg ulika farger. Material: rustfritt stål og svart gummi.


Vi har resultater for Karaffel med lokk til de beste prisene.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Server iskaldt, forfriskende vann og tilsett frosne bær for å gi vannet et ekstra piff. En vannkaraffel er gjerne smalere enn for eksempel vinkarafler. Dette for å kunne oppbevare den i hyllen på kjøleskapdøren og dermed ha iskaldt vann på morgenen.


Sagaform Vannkaraffel med Tre Kork i Eik. Denne vannkaraffelen kan alternativt også benyttes som karaffel til hvitvin. ROSENDAHL VANNKARAFFEL SORT LOKK 9L. Denne funksjonelle vannkaraffelen er designet av Pihl Bredahl, og er med sitt raffinerte design et søsterdesign til den populære Grand Cru-karaffelen.


Med sitt raffinerte og elegante uttrykk passer den flott til ethvert dekket bord. Flott, dekorativ og praktisk vannkaraffel i glass. Den har beholder som gjør at man enkelt kan smaksette vann med frukt eller tilsette isbiter for å kjøle ned vannet. Med den store åpningen er karaflene lette å fylle, og væsken helles målrettet over kanten og i glasset. De elegante beholderne er utstyrt med en simpel kork eller et lokk med avansert teknikk.


Lokket holder tett og sikrer dermed at saft og vann ikke taper smak, når det står i kjøleskapet. Ypperlig lokk som passer til flere av våre vannkarafler. Lokket er flatt og i hardplast med en silikon-ring som gjør lokket tett.


Lokket passer til vår vannkarafler i seriene Odysse, Siccori og Capri, og gjør at vannet holder seg friskt lenger i kjøleskapet.

Lokket med propp passer til den populære Grand Cru-karaffelen, og sørger for å holde helt tett slik at vannet ikke tar smak hvis du f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg