torsdag 23. juni 2016

Nordahl stol

Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Finn de nye stolene dine her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. STOLER – UTSTILLING SELGES – MÅ HENTES PÅ VÅRT LAGER I TRONDHEIM.


Nordal Pall Rotting Lounge Svart. Et navn har sjeldent passet bedre – dette er virkelig en klassiker. Med på kjøpet får man en pute til å sitte på som passer perfekt til stolen.

Den herlige velouren med mustard-fargen gjør at dette er en stol du vil trives godt i. Med en setepute så blir dette til en komfortabel kontorstol! OBS kan forekomme forsinkelser! De samarbeider om alle sine produkter, først og fremst stoler , men har også utviklet møbelsystemer.


De første årene tegnet de flere møbeltyper i furu heltre med utgangspunkt i nasjonale tradisjoner, men holdt i samtidens formspråk. En stol som er lekker alene eller i kombinasjon med flere. Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid.


Ta kontakt for nærmere info. Kodeordet for produkterne er altid funktionalitet, personlighed og kreativitet, hvilket også afspejler sig i de mange forskellige designs, hvor materialer som træ, jern og metal er oplagte valg. La livet ditt innrede stua. Kjøp stilige designede Stoler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! De kraftige trebeina komplementerer det tykke stoffet i setet, og skaper en elegant stol med høy sittekomfort.


Denne stolen passer like godt rundt middagsbordet som på kontoret!

Ingolf ble veldig inspirert av indiske møbler og startet med å importere vakre indiske møbler til Danmark, som han solgte videre. Selve sædet er af Rattan og stolen består af eg. Prismatch på alle varer!


Stolen købes af et parti af stole. Hele sortimentet fra Fjordfiesta er tilgjengelig hos IN-teriørbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg