torsdag 23. juni 2016

Speilfilm vindu

Vår best selgende solfilm med høy speil effekt til innvendig montering, hvis man vil ha redusert sollys og varme. I dagslys kan man ikke se inn grunnet speil effekten. Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga forhold. Er det lyst ute og mørkere inne ser du ut. Speilfilm Vindu sjelden endret.


Innsynsfilm er en del av spesialfilmserien som hindrer innsyn på forskjellige måter. Det kan være frostet film som en del av en dekor, en enveis reflekterende speilfilm , eller en blokkeringsfilm som hindrer all form for sikt begge veier. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen.


Jeg kjøpte å satt inn vindu på ba før min bedre halvdel kom med. Var inne på tanken med speilfilm , men den funker jo dårlig om natten. Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse. Vår vindusfilm blir måltilpasset for ditt vindu.


Frosting av kontorvindu eller private baderoms vindu ol. Noen som veit hen jeg kan få kjøpt speilfilm , nesten som sotefilm bare at den ene sida av filmen blir. Med solfilm tenker jeg ikke på de mørke filmene man f. Biltema, men mer på en film som gjør vinduet til et speil for de på.


Solfilm til vinduer. Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har.


Du kan også handle de fleste av våre solfilmprodukter og alt verktøy du trenger, for at monteringen skal gå lett og smertefritt. I nettbutikken har vi samlet de beste utvendige og innvendige solfilmene fra noen av markedets fremste produsenter. Vi selger skreddersydd innvendig og utvendig solskjerming til alle vinduer. Anbefalt av glassmester.


Umbra Produkter AS produserer og leverer dører, vinduer , fasader, tak og rekkverk i glass og aluminium. Vi forhandler også alle typer solskjerming for innvendig og utvendig bruk, samt Somfy Smart-hus styringskomponenter. Folien kan brukes på alle vinduer , speil og på glassveranda.


På Madla så var speilfilmen satt motsatt, så man så inn men ikke ut : p. Enten det, eller så kunne du forklart at det het speilfilm da. Inneklima(temperatur) i leid leilighet innlegg 4. For privatliv og sikkerhet er vår enveis speilfilm løsningen. Selges i løpemeter eller spar enda mer ved å kjøpe en hel rull på meter. Det gjør at møbler og tekstil ikke falmer.


Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes gjennom glasset. COkvar dag det pågjekk, men at det sparte estimert. Våre utvendige solfilmer er produsert for nordisk klima og passer utmerket og 3-lags vinduer i Norge. Filmene er produsert med et ekstra lag med beskyttelse laminat som tåler ekstra påkjenning fra snø, vær og vind. Her har vi samlet noen av de mest populære solfilmene for utvendig og innvendig solskjerming.


Vindusfolie til vinduer og dører i alle former og farger. Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet. Skjerm og stopp innsyn og samtidig slipp inn masse lys.


Passer utmerket på soverom, baderom, kjøkken, dusjkabinett, veranda rekkverk, kontorer, møterom og alt av vinduer , hvor du ønsker å gjøre et særpreg. XL Reflekterende speilfilm mot innsyn selvklebende 9xm. Denne speilfilmen kan brukes på vinduer eller gardinvegger av boliger, kontorer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg