mandag 20. juni 2016

Interiørbeis sjøsand

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Tømmerveggene er beiset i Sjøsand , Jotun interiørbeis og fargen på køyesengen er Jotun Supreme Finish Elegant.


Taket er malt i fargen Kritthvit. Disse fargene går også igjen i stuen og resten av. Mange liker en maritim stil på sjøhytta, og blått og hvitt er en klassisk kombinasjon.


Det fineste med interiørbeis er likevel at interiørbeisen får frem naturens egne farger og gir en matt og transparent finish, forklarer Anne Favretto. Dette er en interiørbeis som kan blandes i flere ulike farger, og som garantert vil gi hytta det lille ekstra. Stor forandring: Hytta har fått en helt ny stil.


Spisebordet er kjøpt på salg i Sandefjor men saget til i ny høyde og malt av hytteeierne. Spisestolene er fra Home and Cottage. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin.


De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun. Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis.


Interiørbeis sjøsand

Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. NATURLIGE FARGER: Det er konsekvent benyttet en fargepalett i naturens nøytrale farger. Lady pure nature interiørbeis motvirker gulningen av panelet og gir det et varig, naturlig utseende.


Farger til fjellhytte. Valgfri interiørbeis. RingAlm Tre tilbyr ikke bare forskjellige profiler i både gran og furu, men med vårt utvalg av forskjellige overflatebehandlinger har du mulighet til å velge og vrake – og finne din helt egen stil. Legg et lag Jotun interiørbeis hvitkalket først.


Interiørbeis sjøsand

Jotun interiørbeis sjøsand eller værbitt. Utrolig fin farge å bruke på ubehandlet eller lysnet panel. Det er delvis åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet. Interiørbeis Drivved Foto: Jotun. Veggen skaper et fint skille mellom de to rommene.


Ved å bruke samme farger i begge oppholdsrommene forsterkes den åpne følelsen i hytta. Den samme effekten oppnås ved at gulvet er lagt gjennomgående i hele hyttas lengderetning. Veggpanelet er beiset i fargen Sjøsand fra Jotun.


Her kan du se våre beisfarger og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Tyrilin interiørbeis få fjellets vakre farger og lød - inne på hytta ysne gulnet treverk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg