torsdag 16. juni 2016

Skap skittentøy

Skapene fås i ulike stiler, så du garantert finner et som passer inn hos deg. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Ny katalog - mange nyheter! Book tid med en av interiørdesignerne våre. Sjekk ut den nye katalogen her.


Skap skittentøy

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp Skap hos Trademax. Stort utvalg av hjeminnredning! Handle raskt og enkelt på Ellos. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.


Justerbare ben selges separat. Skittentøyskurver er inkludert. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. God ventilasjon gjennom ventilasjonshullene i døren og på baksiden av skapet. Med et høyskap kan du stable skittentøyet i høyden, noe som er plassbesparende og dermed perfekt for små rom.


Teleskopramme og kroker til opphenging av pose med skittentøy. Dør med lyddempende puter. Det følger med to skittentøyskurver som passer i skapet.


LILLÅNGEN har justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Under står vaskemaskin og noen skittentøyskurver som jeg ønsker å bytte ut. Ser for meg et skap som kan stå ved siden vaskemaskinen som vi kan ha skittentøy i, men gjerne med en skuff øverst. Oppbevaring av skittentøy på vaskerommet Frigjør gulvplass og oppbevar skittentøyet i kurver inne i skapet.


Så litt på benkeskap på IKEA, men de koster jo litt ser jeg. Sorter skittentøyet i de ulike kurvene og hekt dem gjerne av og bær dem bort til vaskemaskinen når tøyet skal vaskes. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Skap i vaskerom er også en del av vaskerommet, og ikke av selve huset – så sluttproduktet trenger ikke være på lik linje med et splitter nytt kjøkken. Det kan være en god idé å bruke et par brukte skap fra et brukt kjøkken – det vil uansett få noen skrammer med tiden. Skap på vaskerommet kan også brukes til å skjule diverse.


Vi har ett ganske lite vaskerom, så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for en familie fem på en skikkelig måte. Det må med andre ord være plass til litt skittentøy , for det hoper seg fort opp når en er så mange. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy.


På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet , uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. En enklere løsningen i denne familien er Laundry Boy som leveres med kun en kurv på liter. Løsningen bunnmonteres i min.


Se produktkort: Pullboy Soft Laundry Pullboy Soft Laundry Laundry Boy Basket 40. Spar på alt i vårt tilbehørskatalog. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Gjelder kun til og med 23. Skap en ideell garderobe til dine behov med vår store utvalg av tilbehør. Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov. Skap plass til hverdagen – i alle rom 03.


Rask og enkel handel på Ellos. Men nå har vi kjøpt skap fra IKEA der det er to hull i døra, der hvert hull fører til hver sin kurv. Her skal det hives undertøy og sokker i ett hull, og guttungens. Vi har ofte skittentøy på soverommet og på badet, og en del går rett på vaskerommet.


Det er praktisk for å oppbevare servise, bøker, kanner og kopper, samtidig som du skaper er veldig fin ramme rundt spiseplassen. Bygg skap rundt spiseplassen. Har du liten gulvplass til oppbevaring, kan du bruke veggen rundt spiseplassen til å henge opp skap.


Understrek plassen med en fin farge på veggene inni rammen! Knotete å få til et kjøkkenskap der, tror ikke det blir dypt nok. Sjakten kommer ned litt ut fra veggen i taket rett til venstre for inngangsdøren til vaskerommet. Litt dumt at den ikke er plassert helt inntil veggen, men det er for sent nå å forandre på det nu. Vil jo helst ikke få skittentøy i hodet når jeg går inn på vaskerommet.


Klistremerker til skittentøy. Nye oppbevaringsserier og nye kjøkkenfronter (laget av plastflasker!) er blant de spenstige februarnyhetene fra Ikea. Tenkte å finne et skittentøys-sorterings- system , og dette ser i teorien ut som det jeg. Kunden lurte og på å ha sjakta inni eit skap på vaskerommet, men kom til at da fekk ikkje han brukt skapet til noke anna, så da blei det ei lita sjakt og han har no plassert skittentøyskorga under og er storfornøgd med den løsninga.


Skap skittentøy

Kanskje det går ann å skrå skapet inn til veggen. Med småbarnsmorens geniale system for sortering av skittentøy blir det mye enklere å ta seg av klesvasken. Huff, dette høres knotete ut. Dette er et smart skap for god håndtering av skittentøy på arbeidsplassen eller i barnehagen. Du kan enkelt putte skittentøy gjennom hullet i døren, som måler 260x2mm.


Er du lei av å vaske klær? Ved å feste en vaskesekk inne i skapet samler du enkelt opp skittentøyet. Skap til å oppbevare vaskemidler etc er praktisk og ryddig. Og har du plass bør strykebrett og strykejern stå klar til bruk, for da er det mye lettere å gjøre jobben med.


Mannen min har modifisert skuffene ved å snekre på lettvegger i sidene, slik at klærne ikke faller ut. Og det å ha skittentøy i skuffer funker som en drøm! Eller hva med et hendig strykebrett til ermer på skjorter, bluser eller gensere? Det er enkelt å legge sammen og tar liten plass i skapet.


Smarte tips til vaskerommet gjør klesvasken enklere og hjemmet mer organisert. HER FÅR du smarte tips til hvordan du stryker perfekte skjorter! I skap og skuffer skjuler det seg et fullblods vaskerom!


Skap skittentøy

Her får du råd om oppbevaringsløsninger og andre praktiske triks. Det finnes også praktiske tørkestativer som trekkes ut fra veggen eller ned fra taket. Her forteller eieren om hvordan et lite, slitent gjestetoalett ble forvandlet til et multifunksjonelt bad for fremtiden.


I høyskapet skjuler det seg både vaskemaskin og tørketrommel. De dype skuffene brukes til skittentøy. Både disse skapene og resten av baderomsinnredningen er fra Kvik, og skittentøyet gjemmes i to dype skuffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg