tirsdag 21. juni 2016

Perfect home nisser

Perfect Home setter pris på sine vertinner. Som takk for at du inviterer til en interiørvisning kan du derfor få gode fordeler. Joyful etasjefat i gaveeske. Kan både sitte og stå.


Selges samlet for 2kr. Gratulerer til vinneren av luke nr 16.

SE HVILKE VERTINNER SOM VANT. De ble laget i tre størrelser og det kom ny familie hvert år. Disse ligger ligger i originalesker og er helt nye. Fott julepynt nisser selges hvite flotte nisser kr 115.


Høyde 37cm opp til hodet. Rykende fersk katalog med alle de lekre nyhetene. Du kan bla i katalogen her men også laste den ned som en pdf. Easy Sourcing on B2B Marketplace!

Høstens og julens kolleksjon er lun, varm og full av atmosfære. Et nytt desiget nisse par pr år i tre forskjellige størrelser. Hvor i verden de er laget, er noe uklart, men de har alle tradisjonelle norske drakter og strikkeklær. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Skal stå ved juletreet, alltid ønsket meg sånne store nisser , og disse var så fine i ansiktet. De har forskjellige nisser hvert år, slik at det er mange som samler på dem. Nå har jeg pakket ut nisser , adventstaker og litt annet julepynt.


Har en del nisser fra perfect home. Jeg må sende bestillingen. Nisser , selges ut billig. Fiberoptisk juletre og dekorasjon. Juletrebelysning led. Velkommen til en verden av vakkert interiør. This is a nice cabin solution.


The Norwegians seem to understand the value of having out-swinging doors. American designers of small and tiny living spaces just don’t understand the pluses of out-swing doors when designing such spaces. I høstens katalog finner du en rikholdig og variert kolleksjon med tidsriktige interiørprodukter.

Produktene og seriene er valgt med omhu slik at de passer sammen og kler hverandre godt. Det er hektiske dager her for tiden. Kjempe moro å få jobbet litt med interiør hobbyen også. Deler av kolleksjonen fornyes ganger i året, og vi har alltid et tidsriktig og allsidig utvalg. Vi takker alle for deltagelsen i konkurransen.


Lagt inn av Martin kl. Vi får mange henvendelser fra kunder som ønsker å samle på serviset. Vi er nå på vei inn i storsesongen for bryllup og konfirmasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg