tirsdag 21. juni 2016

Male trapp uten å pusse

Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling, teppe, nye trinn eller andre enkle grep. Her får du tips om hvordan du pusser opp trappen.


Mange gruer seg for å pusse opp trappen , fordi mange tror det er en sabla jobb.

Men bruker du rett utstyr, produkt og maling går det så bra altså! Jeg snakker av erfaring. Har malt trappen for flere år siden og aldri angret et sekund.


Ja, maling slites, men når den første jobben er gjort går det faktisk veldig greit å male over et strøk. Stort sett er det ikke så mange utfordringer med å fornye trappen , bare man er litt fingernem og tar tiden til hjelp, understreker Freidher. Gjør man dette selv skal det mye til for at det ikke lønner seg å pusse opp den man har fremfor å kjøpe ny. Da må trappen man har være i meget dårlig forfatning. Vi har ei trapp i tre som er blitt veldig sliten og stygg etter mange års flittig bruk.


Du kan fint male på denne tiden av året uten å føle det store behovet for.

Vi skulle egentlig vente med å pusse opp trappa, men siden vi pusset. Få ny trapp uten å rive den gamle – dekk de gamle trinnene med nye. Trappen er unektelig en viktig del av rommet.


Tenkte å male den hvit, og har allerede dradd over en runde med P1pussepapir. Uten at jeg er noen trappe-ekspert vil jeg tippe det er en. Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller.


Gammel, mørk lakk og slitasje på trinnene er ikke noe vakkert syn. Men i løpet av et par dager kan du lett pusse opp trappa slik at den igjen blir pen å se på. Innvendig trapp Du kan eventuelt leie noen av maskinene – da blir prosjektet enklere å gjennomføre.


Marker annenhvert steg og vent med å male disse, slik at du kan gå på dem mens malingen på de andre stegene tørker. Bruk en liten pensel til å male langs kantene. Bruk minirull på de store flatene. Etterstryk med en pensel for å fjerne rullestrukturen.


Hvordan male tidligere beisede eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Hvor bestandig er den malingen mot slitasje ( trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)? Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp?


Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene.

Reserver ditt Hotell i Male online. Sparkelen kan krympe når den tørker, så gjenta flere ganger for å oppnå et bra resultat. Hun hadde lyst til å spare tusenvis av kroner uten å anstrenge seg.


Tørk bort alt støvet og beskytt veggen med maskeringstape. Det er nå klart for å male. Et lite tips når du skal maler en trapp som må brukes under malingen er å male annethvert steg.


Nå lurer jeg på om det er mulig å male den uten å grunne først, eller om det er nødvendig for å få et godt resultat? Malerforretningen ligger nemlig et godt stykke unna, og malingen har jeg allerede. Anonym bruker skrev: Hvilken interesse har du av å vite om andre synes den er for sommerlig eller ikke?


Ja, jeg sier det jeg føler for å ytre meg om. I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den! La den få oppmerksomheten den fortjener, slik at også den blir en viktig del av interiøret, og ikke bare en praktisk konstruksjon for å bevege seg mellom etasjene.


Vi har også en trapp vi ønsker å male , så jeg skal følge godt med på hvordan dere gjør det! Men har vel hørt av gulvmaling er best, og at det er viktig med avfetting og grunning først. Takk for hyggelige hilsner hos meg! Deilig å være hjemme igjen, og godt med litt påfyll utenifra - slik er ferie veldig viktig!


Premium Loading. Lær å pusse opp trappen Del mpon1. Unsubscribe from mpon1? Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå.


Men hvordan man velger å håndtere dette varierer. Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring. Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen.


Husk at det tar mye lenger tid å gjøre om igjen en dårlig jobb, fremfor å gjøre det skikkelig med en gang. Skjønner ikke hva du mener med om det er lurt å pusse på ny lakk før du skal male nytt strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg