mandag 27. juni 2016

Fine postkasser

Stort utvalg av postkasser med lås og innkast. Kjøp enkelt online med fri frakt! Alltid stort utvalg og god service. Ting har et stort utvalg postkasser.

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Rask levering og frifrakt for ordrer over 9kr. Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Store markpostkasser, også kalt pakkekasser, med store låsbare rom - perfekt hvis du for eksempel handler mye på nettet.


Til modellene med lås medfølger to nøkler. Vi tilbyr sertifiserte postkasser i høyeste sikkerhetsklasse.

Et stort utvalg av pakke- postkasser i mange farger og design som svelger det meste av det e-handelen leverer hjem til din dør. Det finnes også store postkasser med plass til levering av større pakker. Hvis du handler mye på nett og det er langt til nærmeste postkontor er dette en god og enkel løsning.


Hagearbeid eller avkobling? Materialevalget er ofte en smakssak. Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. POSTKASSE FOR ETHVERT BEHOV. Med digital lås på postkassen er det tryggere å motta varer i posten som har høy verdi!


Del boksen med naboer og gi leverandører tilgang til boksen for større leveranser. Lag morsomme postkasseskilt hos oss. Velg blant bildene i Skiltomaten, eller last opp egne bilder. Vil du at postkassen skal skille seg ut fra naboenes postkasser ? Uendelige muligheter – lag valgfri tekst. Postkasseskiltet ditt blir helt unikt!


Hos oss finner du vinyltekst til postkassen.

Sortimentet er solide pakke- postkasser i mange ulike modeller og farger. De selges ikke i Post i Butikk. Vi har postkasser som passer ditt behov. Vi viser deg utemøblene som er fine nok til å stå inne når været blir kaldere. Du kan også låse den med din egen lås.


Slik innreder du hagestuen. Legg til for- og etternavn pluss gatenummer. Vi lagerfører et stort utvalg av postkasser med og uten lås, med værbestandig lakk. Flotte håndmalte postkasser til salgs.


Se vårt utvalg og finn din favoritt. Jeg maler postkasser etter ditt ønske. Metallkasser koster kr650. Kebonykasser koster kr. Våre postkasser er produserte i rustfritt stål, og passer til alle typer bedrifter.


Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. For eneboliger bør også gatenavn og husnummer være med. Alle priser er inklusive frakt og mva.


Classic - klassiske , firkantede postkasser med grunnfunksjoner En serie som legger vekt på god kvalitet til attraktive priser! På tide å skifte ut postkassa? Med andre ord passer Classic-serien til deg som ønsker en helt enkel postkasseløsning. Posten ønsker at alle navn merkes på postkasser. Teksten er printet med værbestandig UV-lakk.


Det svenske merket Bruka Design produserer møbler, postkasser og tilbehør til hjemmet. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det moderne hjem, og jobber kontinuerlig med å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former. Stansefabrikken gir års garanti for postkassens funksjonalitet – forventet levetid for postkasser og stativ er flere tiår.


Det sikrer deg postkasser og stativ med varig kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg