tirsdag 28. juni 2016

Jotun optimal optiwhite

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! OPTIMAL OptiWhite er selve løsningen på dette problemet.


Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger og det blir enklere å oppnå drømmen om et hvitt og perfekt hus. Huseiere med hvite hus opplever det krevende å holde huset hvitt og rent over tid.

Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik fargeopplevelse, og som vil utgjøre en stor forskjell på et helt hus.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Bevarer hvitfargen lenger. Jotun OPTIMAL gir langvarlig flott utseende.

Spesialmaling fra Jotun for hvite hus. Optimal OptiWhite er en dekkende eksteriørmaling spesialutviklet for hvite hus. OptiWhite hindrer at smuss og skitt fester seg og har suveren beskyttelse mot svertesopp og alger. Optimal er en moderne eksteriørmaling fra Jotun , tilpasset norsk klima. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet.


Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med. Malingen har lavt skittopptak og hindrer at smuss og.


Husmalingen har ekstremt lavt skittopptak og er svært effektiv mot svertesopp. Färgen baseras på en teknologi som förhindrar smuts från att fastna på husets yta. Drömmen om ett vitt och perfekt hus blir nu enklare att förverkliga.


Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp og alger. En lun og lys gråligtone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen.

Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. FOR NORSKE VÆRFORHOLD Alle Jotun eksteriørprodukter er utviklet, testet og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun , kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen. Beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning og gir en meget god værbestandighet.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Maling kan kun kjøpes lokalt i våre butikker. Suveren på utseende i år etter år. Dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholds intervaller.


Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten. Populært og klassisk med hvite vegger. Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge.


Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg