mandag 27. juni 2016

Norgesglass historie

Norgesglass historie

For første gang i historien kunne husmødrene med enkelhet konservere matvarer slik at de kunne spises året gjennom. Norgesglass med lokk i helmetall, som fikk navnet Norge B. Flere andre glassverk har også produsert sylteglass gjennom tidene, men det var bare Hadeland som støpte det karakteristiske norgesglasset. Blant annet kan du kjøpe de populære Norgesdropsene i nasjonalfargene. Sammen med blogger Marmeladedamen viser vi deg hvordan du gjør.


Norgesglass historie

Er ikke lakris helt etter din smak kan du finne deg en annen favoritt her. De har et lokk av glass, en gummipakning. Salat på norgesglass er en supersmart måte å få i seg en sunn og god lunch på, og en enklere måte å spise økologisk på, da det ikke er mange. Dette er en historie om en klassereise fra Sverige til Norge og Moss. Hør hele deres historie i. Et norgesglass er faktisk en vanlig bevare krukke, men er sett i. Drammens Glassverks Musikkorps, litt historie og foto link.


I nyere tid har norgesglasset fått en renessanse i retroinspirerte hjem, og blir tatt i bruk på nye måter, gjerne uten dets opprinnelige hermetiserende funksjon. Når emballasjen på tørrvarer ikke tilfredsstiller forbrukeres estetiske preferanser, kan man jo helle müsli eller pasta over på norgesglass for å holde kjøkkenet pent. Ta med deg historiens største dramaer på farten – både som magasin og digitalt. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.


Se alle mulighetene dine her og bestill. Velg mellom og utgaver. Gi et magasinabonnement i gave. Link til en norgesglass – historie. Fra tennplugger til norgesglass.


Dermed blir den manglende urten en god historie om en navgitt bonde, i stedet for en. Siden linken viser til heter Digitalt fortalt, og er en fin side med historier fra hele landet. Verdenshistorien for hånden – både som magasin og digitalt.


Eg likar godt dei som er litt rundare i fasongen. Har ein del 2-liters av dei, men har også nokre slike grøn-turkise, dei er kjempefine! Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro!


Kartverkets mest populære karttjeneste. Her finner du eiendomsdata, turkart, sjøkart, stedsnavn, nødplakat, sykkelruter og stier. Marianne Zamecznik utforsker historier som fortelles om kunsthåndverk i dag. Ned Cantrell er en glasskunstner som forteller historier i sine arbeider.


Norgesglass historie

Han gir oss et innblikk i hvordan han tenker som glasskunstner, før vi får en drøyt tre timers demo. Gjenstanden består av tre deler: Klar glasskrukke med glasslokk og aliminiumsring. Formen på gjenstanden er sylindrisk. Jeg er ei jente på 30.


Kommer ikke til å legge ut personlige ting for ja, det er personlig. Liker nytt, gammelt,ting med sjel og historie ja liker vel det meste ;) bloggen vil handle om hus,oppussing og interiør. Er nok litt over gjennomsnittet interessert i interiør. Nord gjorde som engelen sa, og huset ble stående som det eneste huset i denne bydelen.


Historien sier at en mann med navn Anders Nord fikk besøk av en engel i huset dagen før bybrannen, hvor engelen fortalte om brannen som ville komme og at Nord ikke skulle forlate huset, fordi Gud ville spare det. Senere godt kjent som låsen som etter en lang historie endte på Høiden som TrioVing. Gave cookie bland i et norgesglass. Dett er en lyslykt som er heklet p et lite norgesglass.


Hersetrå staur og norgesglass. Det er gjenger i både glasset og ringen. Porsgrund Porselænsfabrik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg